Libero Aankoop biedt jou een unieke aanbieding!

Wij hebben nog maar 300 exemplaren van 'De Gouden Aankoop' (2e druk), geschreven door Korné Pot. Dit boek, een consult met een aankoopspecialist én een kortingsbon ter waarde van € 100,- kun je nu aanschaffen voor de unieke prijs van slechts € 21,- inclusief verzendkosten.

Voor dit bedrag krijg je niet alleen de bestseller 'De Gouden Aankoop' thuis gestuurd, maar ook een telefonisch consult ter waarde van € 50,- en € 100,- korting op de diensten van Libero Aankoop!

Wees er snel bij, want op is op!

€ 182,50
€ 21,-
Boek
€ 32,50
Consult
€ 50,-
Korting op Libero Aankoop
€ 100,-
€ 182,50
Aanbieding incl. verzending
€ 21,-
AnnikadJ
Heldere duidelijke uitleg "Het is een boek met handige, bruikbare en heldere tips. Stap voor stap in een goede volgorde word je meegenomen hoe een huis aan te kopen. Duidelijke uitleg met meerdere keuzes dat er voor jezelf altijd een optie tussen zit waar je je in kan vinden. Ben je van plan om een huis te gaan kopen of misschien ook verkopen, dit boek is echt een aanrader. Door het enthousiasme van de schrijver, zijn ervaringen weet je ook dat het werkt, het wordt zo helder uitgelegd dat je niet 2 keer hoeft te lezen."
moniquexx
volledig, helder en duidelijk boek "In dit boek staat alles wat je moet weten als je een huis gaat kopen. Het boek is relatief dun en leest gemakkelijk. Voor je het weet is het boek uit. Er staan alle tips in die je nodig hebt als potentiële koper. In het boek vind je informatie over verschillende bouwperiodes, waar je op moet letten tijdens een bezichtiging, hoe je informatie kan inwinnen over de waarde van de woning, het onderhandelingsproces tot inrichting in verschillende stijlen. Als je al eens een huis hebt gekocht is het waarschijnlijk dat je een aantal dingen al wel weet, zeer waarschijnlijk weet je ook een boel nog niet. Leuk boek dat voor iedereen die een woning wil kopen een aanwinst is."
Turbonoodle
praktisch "Heel praktisch boek met concrete tips. Leest heel makkelijk. Nadat we ons droomhuis hadden gezien, gauw nog wat dingen nagezocht voordat we een bod hebben uitgebracht. Zeker een aanrader voor iedereen die nieuw is op de koopwoning-markt!"
Sluiten
Live chat - Online