Plaatje van de NVM Open Huizen dag, met daarop dat het van 11:00-15:00 uur Open Huis is. Op 2 april.

Woning gezocht? Open Huizen Dag op 2 april!

Nog een maandje en dan is het weer zo ver; de eerste NVM Open Huizen Dag van dit jaar vindt plaats op zaterdag 2 april. Hét moment om verschillende huizen te bezichtigen. Vrijblijvend en zonder afspraak!

Zo kun je rustig rond kijken wat het aanbod is of huizen die je van foto’s kent eens in het echt bekijken. Je kunt je eigen route samenstellen! Tijdens vorige edities deden ruim 40.000 woningeigenaren mee (ongeveer 40% van het totale woningaanbod) en 150.000 geïnteresseerden kwamen woningen bezichtigen.

Hoe werkt de Open Huizen Dag?

Op Funda kun je zien welke huizen meedoen aan de Open Huizen Dag. Aan de hand daarvan kun je je route uitstippelen. Bij de desbetreffende huizen kun je tussen 11.00 uur en 15.00 uur gewoon langs gaan en aanbellen; de bewoner zal blij zijn je te verwelkomen! Zoals genoemd zijn de bezoeken vrijblijvend en gratis.

BlogE-bookWoningDieBijJePast

Voorbereiding

Voorafgaand aan het bezichtigen van woningen is het slim om je goed voor te bereiden. Hier volgen alvast een paar tips:

  • Weet je al welke huizen je wilt bezichtigen? Waar moeten de huizen aan voldoen? Stel een wensenlijstje op en beperk het aantal huizen dat je wilt gaan bezichtigen tot een maximum.
  • Neem altijd een notitieblok mee naar de bezichtigingen en maak aantekeningen.
  • Neem een checklijst mee naar de bezichtiging, zodat je niks vergeet te vragen of te checken. Wij hebben twee verschillende checklijsten voor je die je gratis kunt downloaden.
  • Lees onze blog met de beste bezichtingstips, die we in de aanloop naar de vorige Open Huizen Dag publiceerden.
  • Meer weten? Op 15 maart verzorgen we een online training met tips voor het kopen van een woning. Deze kun je gratis en vanuit huis volgen!
Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie