Gratis online aankooptraining: een tipje van de sluier

Ken jij onze gratis online aankooptraining al? Wij verzorgen deze training zodat jij als huizenkoper leert hoe je van een woningaankoop een topaankoop maakt. In dit blog lichten wij alvast een tipje van de sluier. Zo weet jij wat je kunt verwachten. Lees snel verder en ontdek waarom de training zo nuttig, leuk en eenvoudig is!

1. Denken vanuit de kopende partij

Libero Aankoop is, zoals de naam al zegt, een aankoopmakelaar. Omdat wij enkel aankoopmakelaar zijn, hebben wij geen last van verstrengelde belangen. Het succesvol aankopen van een woning is ons enige doel en daarmee kunnen wij jou perfect van dienst zijn. Korné Pot, schrijver van het boek ’Woning kopen? De gouden tips’, verzorgt de gratis online aankooptraining . Enkele tips uit zijn boek komen terug in de online aankooptraining. Door de jarenlange ervaring van Korné, zijn trucjes van de verkoopmakelaar geen verrassing meer.

2. De online aankooptraining is interactief: krijg antwoord op jouw vragen

De online aankooptraining van  Libero Aankoop is live en interactief. Bereid je dus voor door voor jezelf enkele vragen op papier te zetten. Houd het papier ook bij de hand tijdens de training om extra vragen te noteren. Tijdens de online training zit er een team met specialisten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je krijgt altijd antwoord op je vraag, ook wanneer deze ten tijde van de training niet beantwoord kunnen worden, in verband met de grote hoeveelheid vragen die gesteld worden. Ons team van specialisten zal de overige vragen de dag na de training alsnog beantwoorden. Na de training kun jij de aantekeningen gebruiken bij de onderhandelingen van jouw droomwoning.

3. De online aankooptraining is te volgen vanuit jouw luie stoel

Om alles te weten te komen over het aankopen van jouw droomhuis hoef jij de deur niet uit! De online aankooptraining is te volgen vanaf jouw pc, laptop, tablet en mobiel en duurt ongeveer 60 minuten. In dit uur krijg je alle benodigde informatie voor een succesvolle woningaankoop hapklaar aangereikt.

Wil je goed voorbereid beginnen aan de online aankooptraining? Gebruik dan onderstaande checklist om niets te missen!

  • Leeg kladblok met een pen;
  • PC, laptop, tablet of mobiel met goede internetverbinding;
  • Jouw favoriete plek op de bank;
  • Onze online aankooptips.

Ben jij na het lezen van dit blog overtuigd van onze gratis online aankooptraining? Schrijf je dan snel in voor deze training! Er zijn namelijk slechts 500 plekken beschikbaar, vol = vol.

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie