Poster van NVM Open Huizen Dag

De beste voorbereiding voor de NVM Open Huizen Dag

Morgen staat de NVM Open Huizen Dag weer op de agenda. De dag waarop je zonder afspraak en geheel vrijblijvend verschillende woningen kunt bekijken en vergelijken. Circa 25% van het totale woningaanbod doet mee en ruim tienduizenden woningbezitters houden Open Huis.

Dé kans om te oriënteren op de woningmarkt dus. Maar wat is de beste voorbereiding? Het bezichtigen van jouw droomwoning is niet iets wat je iedere dag doet. Wij geven je graag de beste tips!

Meenemen tijdens de bezichtiging

Woningen bezichtigen is leuk. Je gaat eindelijk de woning waar je (door bijvoorbeeld foto’s van Funda) zo enthousiast over bent in het echt bekijken. Je kunt in levenden lijve alle hoekjes van de kamer zien en je krijgt zo een realistisch beeld van de woning.

Maar je kunt niet alles onthouden. Natuurlijk weet je over een week nog steeds wel wat jouw indruk was van de woning, maar details schieten er bij in. Gelukkig bestaat daarvoor het notitieblok. Zorg dat je een notitieblok en pen bij de hand hebt om dingen te noteren.

Ook een camera is geen overbodige luxe. Je kunt niet in een keer alles zien, je vergeet snel de details en je wilt later toch ook foto’s aan familie en bekenden laten zien? Maak foto’s van verschillende kamers zodat je altijd terug kunt kijken.

Daarnaast kun je onze checklist voor de bezichtiging downloaden. Wanneer je deze checklist meeneemt en invult heb je naderhand een handig overzicht. Ook weet je zeker dat je naar de juiste dingen kijkt en niets vergeet te noteren.

Webinar: De Gouden Tips

Wil je nog beter voorbereid op pad? Speciaal voor ‘toekomstige’ woningkopers organiseert Korné Pot vanavond de Webinar ‘De Gouden Tips voor het kopen van je woning’. Een één uur durende, gratis webinar waarin je de beste tips voor het kopen van jouw woning ontvangt. Reserveer wel snel je plek, want vol = vol.

Kun je de webinar vanavond niet volgen? Morgenavond (28 maart) zal Korné nogmaals een webinar organiseren. Je krijgt ook dan de beste tips om jouw droomwoning aan te kopen!

Krijg toegang tot de webinar met de Gouden Tips!

Een goede voorbereiding is het halve werk!
Ga je morgen bezichtigen en heb je nog goede tips? Wij horen ze graag in een reactie hieronder!

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie