Top 10 duurste woningen in Nijmegen

Nijmegen: de studentenstad bij uitstek. Met al die studenten is het er altijd gezellig. Ben jij op zoek naar een droomhuis in Nijmegen? Lees dan snel verder, misschien is een van deze paleisjes wel iets voor jou.

10.  Theresiaweg 8

Deze gezellige gezinswoning dichtbij het bos is ideaal als je op zoek bent naar wat meer rust. Op de foto’s kun je zien dat er veel grote ramen zijn. Hierdoor is onder andere de ruime woonkamer erg goed belicht. Daarnaast is het centrum, de Universiteit, scholen en ziekenhuizen allemaal op fiets afstand. Wel erg fijn als je met de kinderen die kant op moet!

Vraagprijs: € 1.050.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Kaapstander 260

Op de 14e verdieping bevindt zich dit luxe appartement. De inrichting is misschien wat teveel voor je, maar daar kun je wel doorheen kijken. Deze woning heeft namelijk in de basis veel mooie mogelijkheden. De strakke zwarte keuken heeft uitzicht op de Waal en grote schuifdeuren naar het balkon. Het appartement heeft twee slaapkamers en één badkamer. Beide slaapkamers hebben ook toegang tot het balkon. Zie jij jezelf al hier wonen?

Vraagprijs: € 1.105.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Kops Kwartier – Gebouw A – Salix N (Bouwnr. 18)

Op dit moment kun je nog geen bezichtiging plannen omdat het gebouw nog niet af is. Maar de impressie beelden zijn wel prachtig. Dit appartement is het grootste type van de appartementen die in dit complex gebouwd worden. De L-vormige woning heeft drie slaapkamers en één badkamer. Ook heeft het appartement een zeer royaal balkon.

Vraagprijs: € 1.150.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

7. Berg en Dalsweg 361

Als je niet direct enthousiast wordt van de onderstaande foto’s dan is dat niet heel gek. De woning bevindt zich in een bosrijke omgeving, wat ideaal is voor natuurliefhebbers. De tuin is ruim maar vraagt wel wat onderhoud. Wellicht wil je keuken ook nog even aanpakken voordat je erin trekt, maar dan heb je toch wel een prachtige woning op een super locatie.

Vraagprijs: € 1.150.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. Groesbeekseweg 16

Ik vind deze woning wel erg bijzonder door de drie aparte keukens. Er bevindt zich één in het souterrain, één op de begane grond en eentje op de tweede verdieping. Op deze verdiepingen zijn ook allemaal een badkamer te vinden. Wellicht ideaal voor een B&B? De stadstuin is maar liefst 20 meter diep en een perfecte plek om tot rust te komen.

Vraagprijs: € 1.200.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. Berg en Dalseweg 68

Wie wil er nou niet wonen in een schitterend herenhuis. Deze monumentale stadsvilla heeft in bijna elke kamer een kroonluchter hangen. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers en badkamers. In de kelder is er plek om te chillen en bevindt de wijnkelder. Ook al heb je niet perse een auto nodig omdat je zo dichtbij het centrum woont, achter het huis staat een privé garage.

Vraagprijs: € 1.200.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Waalbandijk 145

Laat je niet afschrikken door de grote gele bank, want dit penthouse is zeker een extra kijkje waard! Het bevat maar liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een keer de straat oversteken en je bevindt je midden in het centrum. Rondom de hele verdieping bevindt zich veel grote ramen waardoor er veel daglicht binnen komt. De platte lichtkoepel boven de eetkamer zorgt voor nog meer licht en biedt een extra gevoel van ruimte.

Vraagprijs: € 1.250.000

Bekijk deze woning op Funda

3. Groesbeekseweg 184

Wandelen naar de binnenstad, maar wonen in een ruime luxe stads villa? Hier kan het! Sterker nog, je hoeft alleen je straat uit te lopen en je bent al in het centrum. Als het buiten te koud is om te wandelen kun je je eigen biertjes tappen in de kelder. Hier vind je namelijk een prachtige bar. Toch meer van de wijn? De wijnkelder bevindt zich een deurtje verder!

Vraagprijs: € 1.375.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Lindenlaan 1

De foto’s van deze woning zullen je wellicht niet direct overtuigen. Het gaat namelijk om een casco woning. Deze woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd, en dient door jou afgemaakt te worden. Ideaal om je eigen wensen uit te laten komen! De moderne badkamer is al wel zo goed als af. Ik weet wel wat ik hiermee zou doen! Jij ook?

Vraagprijs: € 1.485.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Begijnenstraat 20

In 1888 werd deze woning gebouwd als Gereformeerde kerk en is nog steeds duidelijk herkenbaar door de prachtige voorgevel. De binnenkant is helemaal gerenoveerd door de jaren heen. Gelukkig zijn de authentieke details behouden gebleven. De enorme klassieke halfronde ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. Kortom, hou jij van moderne luxe in een karakteristiek jasje op een toplocatie? Dan raad ik je aan om de rest van de foto’s te bekijken via de link!

Vraagprijs: € 2.200.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Heb jij al een droomhuis in Nijmegen gevonden, of zoek je in een andere plaats? Wij helpen je graag tijdens het voorbereiden van de aankoop van jouw eigen paleisje. Kan jij nog wel wat extra tips gebruiken voor de aankoop en ben je benieuwd welke trucs verkopend makelaars gebruiken? Schrijf je dan in voor onze online aankooptraining. In slechts één uur tijd voorzien wij jou van alle benodigde informatie en bieden wij jou de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat jij perfect voorbereid de onderhandelingen in kunt gaan. Schrijf je snel in voor deze gratis aankooptraining, want vol = vol!