bouwkundige keuring

‘Libero Aankoop’ vertelt: Tips voor de bezichtiging

Twee weken geleden heb je kunnen lezen wat een aankoopmakelaar tot een goede aankoopmakelaar maakt. Nu je deze informatie hebt gekregen, is het tijd voor tips voor de bezichtiging.

De Onderhandelmakelaar heet sinds 17 januari 2017 Libero Aankoop

Huis bezichtigen

Tijdens een bezichtiging ga je kijken naar een woning waar je eventueel interesse in hebt. Het is erg verstandig om heel objectief te kijken naar de woning. Roep niet direct dat alles aan het huis verkeerd is om de prijs naar beneden te halen. Hier is de verkopende partij namelijk niet van gecharmeerd. Loop liever door de woning terwijl je zakelijke vragen stelt aan de verkopende partij. Leer de woning goed kennen. Heb je de woning helemaal gezien en heb je geen vragen meer? Dan is het tijd om de bezichtiging af te ronden. Je kunt dit erg sterk en neutraal afsluiten door bij de verkopende partij aan te geven dat ze nog van jou gaan horen. Dan heb je thuis nog rustig de tijd om na te denken of de desbetreffende woning jouw droomwoning is.
Heb je meer bezichtigingstips nodig? Lees dan ons blog met 8 tips voor tijdens de bezichtiging.

Wat je niet moet doen

Tijdens de bezichtiging kun je ook een aantal dingen verkeerd doen. Een grote valkuil is dat veel mensen tijdens de bezichtiging veel negatieve uitspraken doen. Dit is nergens voor nodig en je draagt niet bij aan het creëren van de gun-factor.

Belangrijkste tip

Een tip die veel onderschat wordt, maar van groot belang is, is het aanbellen bij de buren. Zo ontdek je waarom de mensen gaan verhuizen. Wellicht is dat vanwege de buren. Daarnaast krijg je ook een goed beeld van alles wat er in de buurt speelt.

BlogE-bookBezichtiging

Houd jij je aan al deze tips? Dan doe je een gouden bezichtiging. Beter kan het niet!
Wanneer je na de bezichtiging nog erg enthousiast bent over de woning, is het tijd om hem aan te kopen. Daarom vertelt Han Busio jou volgende week meer over het biedingsproces.

En wat is nu eigenlijk een goede aankoopmakelaar? Bekijk wat Han Busio, één van onze aankoopmakelaars, daarover te zeggen heeft.

<< Wat maakt een goede aankoopmakelaar?

Benieuwd hoe het biedingsproces in zijn werk gaat? Ook daar heeft Han Busio, één van onze aankoopmakelaars, wat over te vertellen:

>> Hoe gaat nou dat biedingsproces?

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie