Op 3 oktober 2015 vindt de NVM Open Huizen Dag plaats.

Open Huizen Dag 3 oktober 2015

Morgen is het dan zo ver: de NVM Open Huizen Dag! Dé gelegenheid om vrijblijvend (verschillende) huizen te bezichtigen. De hypotheekrente is historisch laag (de laagste in 50 jaar!) en ook al daalt het huizenaanbod; huizen zijn nog steeds gunstig geprijsd! Kortom, dit is hét moment om op zoek te gaan naar een nieuwe woning, om vervolgens te profiteren van lage maandlasten.

Tijdens de Open Huizen Dag kun je tussen 11:00 uur en 15:00 uur huizen bezichtigen die te koop staan, zonder afspraak. Een mooie kans om je te oriënteren op de woningmarkt dus! Tijdens de vorige editie in maart deden zo’n 46.000 huizenbezitters mee en vonden 150.000 bezichtigen plaats. Morgen doen er echter minder huizen mee dan voorheen. Waarom? De crisis is voorbij! Huizen worden daardoor weer sneller verkocht. Morgen zullen er zo’n 6000 minder huizen open voor bezichtiging zijn dan in maart, doordat er simpelweg minder huizen te koop staan dan eerder. Wanneer je dan een huis op het oog hebt dat je wilt aankopen, betekent dit dus wel dat je goed zult moeten onderhandelen!

Benieuwd welke huizen meedoen aan de Open Huizen Dag? Een overzicht vind je op Funda. Kun je nog tips gebruiken? Vergeet dan niet nog even naar onze bezichtigingstips te kijken die we vorige week gegeven hebben.

Vanavond om 19:30 uur organiseren we speciaal voor de Open Huizen Dag nog een extra webinar, die je gratis vanuit huis kunt volgen! Een betere voorbereiding kun je niet treffen.

 

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie