Afbeeldingen met daarop: NVM Open Huizen Dag 2 april 11:00 - 15:00 uur

Open Huizen Dag op 2 april!

Morgen is het zo ver: de eerste NVM Open Huizen Dag van dit jaar! Op deze dag kun je zonder afspraak en geheel vrijblijvend woningen bezichtigen en met elkaar vergelijken. Ongeveer 25% van het totale woningaanbod stelt haar deuren open. In de vorige editie deden ruim 40.000 woningeigenaren mee en vonden er 150.000 bezichtigingen plaats! Momenteel is het ook nog eens een erg goede tijd om te investeren in een huis, dus wat houdt je nog tegen?!

Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je op de NVM Open Huizen Dag zoveel huizen bezichtigen als je wilt, zonder afspraak. Dit is dus de uitgelezen kans om je eens goed te oriënteren!

Een paar punten om op te letten voor de Open Huizen Dag:

  • Weet je al welke huizen je wilt bezichtigen? Waar moeten de huizen aan voldoen? Stel een wensenlijstje op en beperk het aantal huizen dat je wilt gaan bezichtigen tot een maximum.
  • Neem altijd een notitieblok mee naar de bezichtigingen en maak aantekeningen.
  • Neem een checklijst mee naar de bezichtiging, zodat je niks vergeet te vragen of te checken. Wij hebben twee verschillende checklijsten voor je die je gratis kunt downloaden.

BlogE-bookBezichtiging

Ontwikkelingen huizenmarkt

Gezien de daling van de ECB-rente is het nu slimmer om te investeren dan om te sparen. Daarnaast is de hypotheekrente nog steeds historisch laag, de huizenprijzen stijgen en het woningaanbod daalt. Dit betekent dat je woning ook in waarde zal stijgen als je nu een huis koopt, wat het gunstig maakt om nu een woning aan te kopen. Heb je al langer de gedachte om misschien eens te verhuizen maar blijft het daarbij? Dan is dit hét moment om je droom werkelijkheid te laten worden en eens om je heen te kijken wat het huizenaanbod is. Dit kan dus perfect tijdens de Open Huizen Dag!

Kun je nog tips gebruiken voor het bezichtigen van een woning? Vorige week hebben we handige bezichtigingstips gegeven.

Ben je benieuwd welke huizen er eigenlijk mee doen aan de Open Huizen Dag? Een overzicht vind je op Funda.
Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je nog maar één ding.. dit huis kopen! De aankoopmakelaars van ‘Libero Aankoop’ helpen je graag met de aankoop. Goed om te weten; de aankoopmakelaars nemen alleen genoegen met de absolute bodemprijs! Wat dacht je van een gratis adviesgesprek om te kijken naar de mogelijkheden?

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

Het juiste bod doen op een huis – zo doe je dat! Je hebt een prachtig huis bezichtigd en weet het zeker: hier wil jij graag wonen. De volgende stap is een bod uitbrengen. Maar hoe bepaal je hoe hoog ...
Invloed creditcard op hoogte van jouw hypotheek Ben je op korte termijn van plan om een hypotheek aan te vragen voor jouw droomhuis? Dan is het belangrijk om je te realiseren dat een creditcard invl...
Hypotheek met hulp van ouders; garant staan Je hebt de leukste woning van Nederland gevonden! Nu alleen nog een hypotheek om deze leuke woning te kunnen financieren. Maar wat als je niet genoeg ...
Zó bezichtig je een huis op de NVM Open Huizen Dag... Wil je een huis kopen? Dan is de NVM Open Huizen Dag op 30 maart aanstaande hét moment om je te oriënteren. Dit is jouw kans om zonder afspraak vrijbl...