Open Huizen Dag

1 Oktober Open Huizen Dag

Kijk jij regelmatig op Funda naar die ene leuke woning, om te controleren of hij niet al verkocht is? Maar heb jij nog niet de stap gezet om een afspraak te maken voor een bezichtiging? Dan hebben wij goed nieuws.
Want volgende week zaterdag is het weer zo ver. De NVM Open Huizen Dag. Ideaal voor mensen die zich nog willen oriënteren op de woningmarkt. Want woningen bezichtigen is deze dag geheel vrijblijvend! En je hoeft ook geen afspraak te maken.

Tijdens de Open Huizen Dag ben jij vrij om rond te kijken welke woningen er nu op de woningmarkt te koop staan. En het leukste is misschien nog wel dat jij je eigen route kunt samenstellen. Wanneer je nog in de oriëntatiefase bent, kun je ervoor kiezen om veel verschillende soorten woningen te gaan bezichtigen. Zo wordt het voor jou duidelijk welke woning aan jouw eisen voldoet.
Ben je al gericht op zoek? Bezichtig dan zo veel mogelijk woningen die geschikt lijken te zijn. Dan kom je er in één dag al achter welke woning jouw droomwoning is.

Hoe pak je het aan?

Op Funda kun je zien welke huizen mee doen aan de Open Huizen dag. Bepaal voor jezelf hoeveel huizen je wilt bezichtigen en maak een route. Je bent van harte welkom tussen 11:00 uur en 15:00 uur. Je kunt gewoon aanbellen bij de desbetreffende woning en de eigenaar zal je met veel plezier binnenlaten.

Voorbereiding op de Open Huizen Dag

Het is altijd verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Daarom geven wij je alvast een paar belangrijke tips:
– Ben je nog oriënterend? Maak dan een wensen en eisenlijstje. Zo kun je gericht kijken of de woning daadwerkelijk aan jouw plaatje voldoet.
– Neem altijd een notitieblok mee. Zo kun je aantekeningen maken.
– Een fotocamera of telefoon is ook erg handig. Zo is het gemakkelijk om later terug te kijken naar wat je allemaal hebt gezien.
– Neem een checklist mee naar de bezichtiging. Wij hebben twee checklisten voor jou klaarstaan. Deze kun je gratis downloaden.
– Op vrijdag avond 30 september verzorgen wij een gratis training, vol met tips voor het kopen van een woning. Deze kun je vanuit huis bekijken!

BlogE-bookBezichtiging

Leuke feitjes:

– In april deden ruim 37.000 woningeigenaren mee aan de Open Huizen Dag.
– Ruim 35% van de woningen was binnen 12 weken na de Open Huizen Dag verkocht.
– Funda trekt in de dagen rondom de Open Huizen Dag twee keer zo veel bezoekers als normaal.

Heb je al een droomhuis op het oog of ben je er één tegengekomen tijdens de open huizen dag? Wil je niets liever dan dat die woning van jou is, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Schakel een aankoopmakelaar van ‘Libero Aankoop’ in en betaal de absolute bodemprijs. Wil je graag in contact komen met één van onze aankoopmakelaars of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

De meest gebruikte zoektermen over de woningmarkt ... Google maakt altijd aan het einde van het jaar lijstjes bekend over de trending topics van het afgelopen jaar. Wij hebben hetzelfde gedaan, specifiek ...
Overdracht huis: waar op letten? Eindelijk! Het is zo ver. Jij bent bijna eigenaar van jouw droomwoning. Het enige wat nog rest is de overdracht bij de notaris. Maar daar komt nog bes...
7x Tips huis bezichtigen als een expert! Wow, dit is hem dan… de woning van je dromen! Een super locatie, voldoende slaapkamers en in perfecte staat. Geen twijfel mogelijk, deze woning moet j...
Vakantiewoning kopen In deze tijd van het jaar kun je de televisie nog niet aanzetten of de reclamespotjes voor reisorganisaties komen al voorbij. Het kan ook best zo zijn...