Poster van NVM Open Huizen Dag op 3 oktober

Bezichtigen? 3 oktober Open Huizen Dag!

Over precies een maand is het weer zo ver: de NVM Open Huizen Dag! Op zaterdag 3 oktober stellen tienduizenden woningbezitters hun huis open voor bezichtiging. Zonder afspraak! De uitgelezen kans om jouw droomwoning te vinden of je eens lekker te oriënteren!

De NVM Open Huizen Dag is dus een mooie gelegenheid om bij verschillende huizen een kijkje te nemen. Tussen 11:00 uur en 15:00 uur kun je vrijblijvend te koop staande huizen bezichtigen. Ongeveer 25% van het totale woningaanbod doet mee aan de Open Huizen Dag en vaak bezoeken meer dan 100.000 mensen de Open Huizen Dag. Het is dus een perfecte mogelijkheid, zowel als je een huis wilt verkopen als aankopen!

Voorbereiding

Op deze dag kun je huizen die je op foto’s hebt gezien mooi eens in het echt bekijken. Wij raden altijd aan om een notitieblok mee te nemen, zodat je aantekeningen kunt maken tijdens de bezichtiging. Zo voorkomt je dat je thuis komt en denkt: hoe zat dat ook alweer? Het is tevens handig om van te voren eventuele vragen die je wilt stellen op te schrijven, zodat je deze tijdens de bezichtiging niet vergeet. Ook is het slim om foto’s te maken. Deze kun je dan thuis nog eens rustig bekijken en aan andere mensen laten zien.

BlogE-bookBezichtiging

Tips

Kun je nog tips gebruiken over het bezichtigen van woningen? Lees hier onze top 5 tips over de bezichtiging! Verder hebben we nog checklijsten voor jou als je gaat bezichtigen, die je gratis kunt downloaden.

Tot slot verzorgen we de komende tijd nog een aantal webinars om je van de beste informatie te voorzien omtrent het kopen van een woning. De NVM Open Huizen Dag zal hierbij niet vergeten worden! Dus kun je nog tips gebruiken, dan raden we je zeker aan een webinar te volgen.

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie