vanaf-prijs

De Onderhandelmakelaar vertelt: Maar er gaat niets van de prijs af!

Woningen worden weer steeds sneller verkocht. Het komt zelfs regelmatig voor dat de verkoopprijs boven de vraagprijs uitkomt. Met name in de grote steden zijn er vaak meerdere geïnteresseerden voor één woning. Er wordt daarom ook vaak een vanaf-prijs gehanteerd. Dat betekent dat degene die het meest gunstige bod neerlegt met de meest gunstige ontbindende voorwaarden de woning uiteindelijk zal kunnen aankopen.

Het neerleggen van een bod zou je ook prima zelf kunnen doen. Waarom zou je nog een aankoopmakelaar inschakelen? Toch kan een aankoopmakelaar ook in deze situatie meerwaarde bieden.

Aankoopmakelaar bij een vanaf-prijs

Wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn, is het de taak van de aankoopmakelaar dat jij degene bent die uiteindelijk de woning aankoopt. Zijn werk lijkt dan eenvoudiger te zijn, omdat er geen mogelijkheden tot onderhandelen zijn. Toch is dit ook niet zo gemakkelijk. De aankoopmakelaar moet namelijk een gun-factor creëren, waardoor jij voordeel zal hebben. Daarnaast vindt een verkopende partij het prettiger om samen te werken met een aankoopmakelaar. Hij weet dat het koopproces op dat moment professioneler verloopt, dan wanneer hij samenwerkt met een particulier.
Wanneer een verkopende partij twee exact dezelfde biedingen op een woning krijgt, zullen zij dus vrijwel altijd kiezen voor de partij die werkt met een aankoopmakelaar.

Libero Aankoop inschakelen

Ondanks dat Libero Aankoop erom bekend staat voornamelijk te onderhandelen, kun je ons ook inschakelen voor woningen met een vanaf-prijs. Het is erg belangrijk om snel te handelen en wij zijn daarom ook in de avonden en weekenden te bereiken.
Libero Aankoop vraagt in deze situaties een vast tarief van € 995 excl. btw. Dit bedrag is inclusief een bouwkundige meeloopkeuring en een taxatierapport. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat het bod niet geaccepteerd wordt. In dat geval hoef je ons ook niets te betalen. No cure, no pay!
Wil je meer weten over de diensten van Libero Aankoop bij een vanaf-prijs? Lees dan onze speciale pagina over vanaf-prijzen.

Blijkt er na het neerleggen van het bod dat er toch onderhandelruimte mogelijk is? Dan schakelen wij gewoon over naar het onderhandelingsproces. In dat geval proberen wij uiteraard de laagst mogelijke prijs te achterhalen. Wenst u in contact te komen met de onderhandelmakelaars van ‘Libero Aankoop, vul dan ons contactformulier in of bel met 088-4303022

 

<< Hoe gaat nou dat biedingsproces?

>> Zelf een woning aankopen

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie