Foutste Funda Foto's

Deel de foutste Funda foto’s en win!

Op Funda (en andere huizensites) kunnen we de mooiste woningen bekijken. De meeste verkopers doen dan ook hun uiterste best om hun woning zo mooi mogelijk te presenteren. Maar soms kom je de gekste dingen tegen. Lang niet iedereen weet hoe ze het beste hun huis kunnen aanprijzen. Een tijdje geleden lieten wij jullie al een aantal foute Funda foto’s zien. Maar nu zijn we ook erg benieuwd naar de foto’s die jij bent tegengekomen.

Deel en win!

Kom jij nou ook een woning tegen waarvan de styling te wensen overlaat? Heeft de verkoper een bijzondere verzameling voorwerpen die prominent in de woning aanwezig zijn? Of wordt de slechte staat van de woning verstopt achter een heleboel meubels of decoratie?
Deel dan jouw foto’s in de reactie op onze Facebookpagina. Verzamel zo veel mogelijk likes op de door jou gedeelde foto en win een bol.com cadeaubon ter waarde van €50! De tweede en derde foto winnen een Bol.com cadeaubon ter waarde van €10*.

5 Tips voor goede Funda foto’s

Door al die foute Fundafoto’s wil jij natuurlijk ook graag weten hoe je het wél moet doen. Daarom geven wij 5 tips die ervoor zorgen dat jouw foto’s niet bij de foute Funda foto’s thuishoren.

  1. Schakel een fotograaf in. Een fotograaf weet namelijk precies hoe de ruimtes het beste in beeld gebracht kunnen worden met de juiste lichtinval.
  2. Zorg voor een aantrekkelijke (en neutrale) woning. Een overheersende inrichting of kleur kan de aandacht van de kijkers afleiden.
  3. Zorg voor een schoon huis. Vergeet daarbij niet het aanrecht, fornuis en badkamer schoon te maken.
  4. Haal persoonlijke spullen weg. Dit kan de aandacht van de kijkers afleiden.
  5. Zet planten en bloemen neer. Bloemen zijn altijd goed. Dit kleedt het huis mooi aan en zorgt voor een huiselijke sfeer.

*Prijzen worden verloot bij minimaal 10 inzendingen.

Deel nu jouw foutste Funda foto’s en win!

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

De meest gebruikte zoektermen over de woningmarkt ... Google maakt altijd aan het einde van het jaar lijstjes bekend over de trending topics van het afgelopen jaar. Wij hebben hetzelfde gedaan, specifiek ...
Foute Fundafoto’s Op Funda en andere huizensites kom je soms de gekste dingen tegen. Mensen weten blijkbaar niet altijd goed hoe ze hun huis het beste kunnen aanprijzen...
Huis niet op Funda Ga jij altijd direct naar Funda als je online een woning gaat zoeken? Dan zie je lang niet alle huizen, want er staan veel woningen te koop die niet o...
De beste woningsites voor jou op een rijtje Wanneer je op zoek gaat naar een woning, is het een logische eerste stap om eens op internet rond te kijken naar wat het woningaanbod is. De bekendste...