top 10 duurste woningen almere

Top 10 duurste woningen in Almere

Dit is alweer de zoveelste blog in de reeks “Top 10 duurste woningen…” We hopen dat jullie gesmuld hebben van de prachtige woningen. Maar we zijn er nog niet! Dit blog staat in het teken van Almere, de jonge stad waarvan in 1975 de eerste steen werd gelegd. Benieuwd naar de top 10 duurste woningen in Almere? Lees dan snel verder!

10. Johannes Vermeerstraat 236

Ben je op zoek naar een woning met een zonnige achtertuin? Dan ben je hier aan het juiste adres. Midden in de achtertuin is een leuk vijvertje te vinden. Binnen in het huis ligt de nadruk op een lichte uitstraling die behaald is door de grote ramen en lichte muren, vloeren en keukenkastjes. Er zijn maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers. Kijk snel verder via de link!

Vraagprijs: € 1.130.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Bakboord 15

Als je niet van luxe moderne villa’s bent, dan is deze woning wellicht iets voor jou. Het biedt je wel de mogelijkheid om aan te passen wat je wil aanpassen. Deze vrijstaande villa ligt direct aan het water en heeft een eigen steiger. Mocht je graag in de zomer met je bootje gaan varen? Dan is dit ideaal voor jou!

Vraagprijs € 1.200.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Vredelaan 6

Misschien vallen de twee voordeuren je al op. Het gaat hier namelijk om een bijzondere villa. Het hoofdgebouw bestaat uit meerdere verdiepingen en de zijvleugel niet. De zijvleugel is voorheen als praktijkruimte gebruikt, maar is volledig voorzien van keuken, badkamer en slaapruimtes. Ideaal voor als je je schoonouders dicht in de buurt wil houden!

Vraagprijs: € 1.245.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

7. Arete van Cyrenelaan 10

Of je nou moet denken aan een ‘cabin in the woods’ of aan een golfbaan clubhuis, deze villa is zeker uniek. Er is zeker genoeg ruimte om te golfen, want het perceel is ruim 3.000m². Binnenshuis vind je drie slaapkamers, twee badkamers en een grote open keuken.

Vraagprijs €1.295.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. Marszeil 5

Ik moest twee keer kijken naar de foto’s of het om een nieuwbouwproject ging of niet, maar deze luxe villa uit 2015 is gewoon super strak ingericht. Als je van deze villa geen vakantiegevoel krijgt, dan gaat er iets mis. De palmbomen in de achtertuin, het zwembad, de witte kiezels en beige gestucte buitenmuren geven je het idee dat je in Spanje bent.

Vraagprijs: 1.300.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. Ludenbos 22

Wie door het interieur kan kijken, zal zien dat deze villa veel mogelijkheden biedt. Het woonoppervlakte bevat 255 m². Met een enorme woonkamer en een U-vorm keuken kun je al je vrienden uitnodigen en voorzien van een heerlijke maaltijd. Mochten ze willen logeren, dan kun je uit zes slaapkamers kiezen. En mocht je natuurliefhebbers op visite hebben, dan hebben ze genoeg ruimte in de tuin om hun tentje te plaatsen.

Vraagprijs € 1.300.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Slotbos 6

Deze moderne villa is in 2019 opgeleverd met de focus op energie besparing. Wat kun je dan verwachten? Maar liefst 30 zonnepanelen, een warmte pomp, vloerverwarming, volledig gasloos en een energielabel A+++. Het huis heeft vier slaapkamers en een ruime zolderverdieping met aparte douche.

Vraagprijs: € 1.595.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

3. Hoge Bergse Bos 1

Op zoek naar een vrijstaande villa? Deze charmante woning biedt je de sfeer van landelijk wonen zodat je het stadsleven kunt vergeten. Binnenshuis staat licht en gezelligheid centraal, en zodra je buiten komt zie je alleen maar groen. Op de eerste verdieping kun je de drie royale slaapkamers vinden, die allemaal voorzien zijn met een eigen badkamer. Zie jij jezelf hier al wonen?

Bieden vanaf: € 1.690.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Ludenbos 16

Een hoogwaardig afgewerkte villa op een kavel van maar liefst 2030m². Het is dan ook niet heel gek dat er een enorme achtertuin is die voorzien is van meerdere terrassen, een ingegraven trampoline, verschillende speeltoestellen en een voetbalveldje. Ook het woonhuis is van enorme grote, dan is het ook niet gek dat je moe kan worden van het lopen. Gelukkig zit er daarom een lift in de woning.

Vraagprijs: € 1.845.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Royal Sky Penthouse (Bouwnr. 50)

Dit nieuwbouw complex wordt zo gebouwd dat je een permanent vakantiegevoel ervaart. Zo staat het complex op een fantastische locatie omringt door water en natuur. Dit penthouse biedt acht kamers, twee badkamers, twee grote buitenruimtes en een prachtig uitzicht op zowel Noorderplassen als het IJmeer. Dus als je van luxe houdt en van natuur, dan is deze penthouse perfect voor jou!

Vraagprijs: € 1.850.000 v.o.n.

Bekijk deze woning op Funda

Dit is slechts een kleine greep uit de woningen die op dit moment te koop staan. Het zoeken naar een passende woning is een leuk en spannend proces. Maar in een overspannen woningmarkt kan het ook voor stress zorgen. Dat is jammer! Wil jij weten hoe je meer kans maakt op jouw droomwoning en kun je wel wat tips en trucs gebruiken van een expert? Schrijf je dan in voor onze Gratis online aankooptraining. Slechts 500 plaatsen beschikbaar, vol = vol.