Afbeelding van Van Dale woordenboeken

Aankoopmakelaar in nieuwe Dikke van Dale

Enkele jaren geleden was het begrip ‘Aankoopmakelaar’ nog amper bekend in Nederland. We kenden allemaal makelaars en taxateurs, maar een specifieke aankoopmakelaar kwam weinig voor. Anno 2015 is het begrip ‘aankoopmakelaar’ zo ingeburgerd in onze samenleving dat het woord is opgenomen in de nieuwe Dikke van Dale.

De 15e editie van de Dikke van Dale is dinsdag uitgekomen. Het woordenboek is een begrip in de Nederlandse taal en wordt ook wel de spiegel van de samenleving genoemd. Het woordenboek bevat 18.000 nieuwe trefwoorden, 21.351 nieuwe betekenissen en 5.869 nieuwe voorbeeldzinnen. Woorden, betekenissen en voorbeeldzinnen die onze samenleving weerspiegelen.

Naast woorden als de kredietcrisis, giftige lening, onderwaterhypotheek, rommelkrediet, klimaatontkenner, energieneutraal, twitteren, apps en tinderen is nu ook het woord aankoopmakelaar opgenomen in het woordenboek.

Dat betekent dus dat de Aankoopmakelaar een belangrijk onderdeel is geworden van onze samenleving. Steeds meer mensen weten welke meerwaarde een aankoopmakelaar kan bieden en zien dus ook de voordelen in van het inschakelen van een aankoopmakelaar.

Goed nieuws voor de gehele makelaarswereld en voor Libero Aankoop!

Ben je van plan om een huis te kopen en benieuwd wat de aankoopmakelaars van ‘Libero Aankoop’ voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie