Logo van Libero aankoop

De Onderhandelmakelaar in de media

De woningmarkt is aangetrokken en ook de zaken van De Onderhandelmakelaar (per 17 januari 2017: Libero Aankoop) lopen goed. Zo is het aantal aankopen gedaan door ‘Libero Aankoop’ in het eerste kwartaal van 2016 met 79% gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2015! Ook de aanvragen stijgen; in vergelijking met afgelopen februari zijn de aanvragen in maart met 10,3% omhoog gegaan. ‘Libero Aankoop’ is daarnaast al veel in de media geweest dit jaar! Benieuwd hoe? Lees dan verder.

De Onderhandelmakelaar (sinds 17 januari 2017 ‘Libero Aankoop’) in de media over makelaarsjargon

‘Libero Aankoop’ is verschillende keren in de media geweest om uit te leggen hoe het zit met makelaarstaal. Veel woningen worden mooier beschreven dan ze zijn, door negatieve aspecten te verpakken in mooie taal. Voorbeelden hiervan zijn:

  • ‘dichtbij uitvalswegen’ (de snelweg begint bijna in de achtertuin);
  • een ‘stadstuin’ (een tuin ter grootte van een postzegel met veel inkijk van buren);
  • een ‘speelse indeling’ (een onhandige indeling);
  • en een ‘unieke architectuur’ (’t is een kwestie van smaak).

Korné Pot van ‘Libero Aankoop’ is hiervoor geïnterviewd door Metro en De Telegraaf, waarin nog meer voorbeelden van makelaarstaal worden genoemd. Ditzelfde onderwerp is op de radio aan bod gekomen op RTV NH en Qmusic. Verder heeft Editie NL hier een item aan gewijd op tv, waarin Korné Pot ook aan het woord komt.

Tips voor woningkopers

‘Libero Aankoop’ wordt daarnaast regelmatig gevraagd om tips te geven over het kopen van een woning. Mede vanwege de online trainingen die ‘Libero Aankoop’ hierover geeft. Korné Pot vertelt in Metro en De Telegraaf over veelgemaakte fouten door woningkopers, onderhandelen en hij geeft tips. Verder stelt Korné Pot in het Financieel Dagblad nog dat vrouwen eerder geneigd zijn de vraagprijs te betalen dan mannen. Mannen willen vaker wat van de vraagprijs af halen en vrouwen worden sneller verliefd op een woning.

Heb je een droomwoning gevonden en wil je deze graag aankopen met behulp van één van onze aankoopmakelaars, dat kan! Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie