Beste Aankoopmakelaar

De beste Aankoopmakelaar van Nederland?

Het is weer zo ver, de stembussen voor de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing zijn weer geopend. De Woningmakelaar van het Jaar verkiezing wordt georganiseerd om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven. Het doel van Vastgoed is om hiermee Nederlandse woningmakelaars te inspireren. Vorig jaar won De Onderhandelmakelaar (nu Libero Aankoop) de Aankoopmakelaar van het Jaar Award en natuurlijk gaan we daar dit jaar ook weer voor!

Stem op De Onderhandelmakelaar

De awards voor de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing worden uitgereikt in zes verschillende categorieën:

  • Marketing Award
  • Verkoopmakelaar Award
  • New Talent Award
  • Aankoopmakelaar Award
  • Nieuwbouwmakelaar Award
  • Verhuurmakelaar Award

 

De makelaars die de Nieuw Talent, Nieuwbouw- en Marketing Award winnen worden gekozen door de vakjury. Wie de Aankoopmakelaar, Verkoopmakelaar en Verhuurmakelaar Award wint wordt bepaald door het publiek. En daarvoor hebben we jullie dus nodig!

Aangezien de aankoopmakelaars van ‘Libero Aankoop’ zich enkel en alleen richten op aankoop van woningen is het logisch dat wij inzetten op de Aankoopmakelaar Award. Een Award die we vorig jaar ook in ontvangst mochten nemen. En wat zijn we er trots op dat onze klanten ons zo goed beoordelen. We hadden al het gevoel dat we als Aankoopmakelaar goed bezig waren, met de winst van de Aankoopmakelaar Award werden die gevoelens nog eens sterk bevestigd.

Krijgt De Onderhandelmakelaar ook dit jaar de titel Beste Aankoopmakelaar van Nederland? Het lot ligt in jouw handen! Stem je ook op De Onderhandelmakelaar?

STEM NU

Hoe uitgebreider jouw stem (dus mét beoordeling), hoe zwaarder je stem telt! Dus vul ook even kort en krachtig een beoordeling in!

Namens De Onderhandelmakelaar willen we je alvast bedanken!

Was dit voor jou nuttige informatie? Laat het ons weten!
   
Bedankt voor je input!

 

Related Post

Geef een reactie