Succesvol een huis kopen in Wormerland?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar in Wormerland nodig?

Je hebt je droomwoning gevonden in Wormerland en wilt gaan onderhandelen over de prijs. Daarbij wil je natuurlijk op een zo laag mogelijke prijs uitkomen. Bij Libero Aankoop ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je met messcherpe onderhandelingen, juridische en bouwkundige begeleiding.

Wat doet Libero Aankoop?

Libero Aankoop begeleidt je tijdens het gehele aankoopproces. Zo zorgen wij ervoor dat de woning wordt getaxeerd, dat er een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd en dat er messcherpe onderhandelingen worden gevoerd. Je wilt immers de laagste prijs betalen voor je droomwoning in Wormerland!

De meest complete service

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Wil je Libero Aankoop inschakelen voor messcherpe onderhandelingen? Vul dan nu geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video
Sluiten
Live chat - Online