Succesvol een huis kopen in Wieringerwaard?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 501 beoordelingen

Aankoopmakelaar Wieringerwaard gezocht?

Je hebt jouw droomwoning gevonden in Wieringerwaard en wilt gaan onderhandelen over de prijs. Daarbij wil je natuurlijk op een zo laag mogelijke prijs uitkomen. Bij de aankoopmakelaars van Libero Aankoop ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je met messcherpe onderhandelingen, juridische en bouwkundige begeleiding. Zowel de taxatie, als de bouwkundige en juridische begeleiding zijn inbegrepen.

Hoe werken onze aankoopmakelaars?

  • Wanneer je een woning in Wieringerwaard hebt gevonden, schakel je ons in. Wij voeren dan een gratis aankoopscan voor je uit.
  • Na de aankoopscan geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je toch afziet van onze service.
  • Als wij onze werkzaamheden door mogen zetten, bieden wij jou de mogelijkheid om zeer voordelig een erkende taxateur en/of bouwkundige in te schakelen. 
  • Met alle verkregen informatie gaat één van onze erkende aankoopmakelaars voor je onderhandelen. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van iedere stap.
  • Onze werkzaamheden stoppen niet na succesvolle onderhandelingen. Wij controleren voor jou ook de koopakte en begeleiden je naar de notaris.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De kosten van een aankoopmakelaar in Wieringerwaard

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is).Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet de vraagprijs naar beneden te krijgen, vragen wij om een bonus over het onderhandelingsresultaat. 

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Niet te veel betalen voor jouw droomwoning in Wieringerwaard?

Schakel dan nu Libero Aankoop in

 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

 

Sluiten
Live chat - Online