Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 26 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding
Aankoopmakelaar in Waddinxveen incl. bouwkundige, taxateur en controle koopakte. Prijzen gebasseerd op prestatie. Loop geen risico; geen resultaat, geen kosten! Direct een bod uitbrengen. Grootste van Nederland. Scherpe onderhandelingen.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Waddinxveen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 400 andere woningkopers voor afgelopen december.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Waddinxveen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Waddinxveen kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Waddinxveen

Een aankoopmakelaar in Waddinxveen kost € 1.995,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in Waddinxveen is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

400 woningkopers geholpen in december
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Waddinxveen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Waddinxveen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Waddinxveen
 • Foto van een aangekochte woning (Johan Zocherstraat, Waddinxveen) Johan Zocherstraat, Waddinxveen Vraagprijs € 339.500 Verkoopprijs € 358.500
 • Foto van een aangekochte woning (Acaciastraat, Waddinxveen) Acaciastraat, Waddinxveen Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 241.500
 • Foto van een aangekochte woning (C. Huygenslaan, Waddinxveen) C. Huygenslaan, Waddinxveen Vraagprijs € 243.000 Verkoopprijs € 247.800
 • Foto van een aangekochte woning (Marga Klompéhoeve, Waddinxveen) Marga Klompéhoeve, Waddinxveen Vraagprijs € 287.500 Verkoopprijs € 282.500 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Stationsstraat, Waddinxveen) Stationsstraat, Waddinxveen Vraagprijs € 360.000 Verkoopprijs € 295.500 Verschil € 64.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 18% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Mozartlaan, Waddinxveen) Mozartlaan, Waddinxveen Vraagprijs € 219.000 Verkoopprijs € 205.000 Verschil € 14.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Waddinxveen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Waddinxveen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 657 beoordelingen