Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Maandag 1 november om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Vught

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 230 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Vught?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Vught.

Kosten aankoopmakelaar Vught

Wat kost een aankoopmakelaar in Vught? Libero Aankoop hanteert een vast laag tarief van € 1.249,-. Hiervoor brengen we onbeperkt biedingen voor je uit zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. 

  Neem vrijblijvend contact op

  Zo werkt Libero Aankoop

  Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

  230 woningkopers geholpen in september
  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
  • Een landelijke makelaar met lokale kennis

  Aangekochte woningen in Vught

  Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Vught. 

   Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Vught
  • Foto van een aangekochte woning (Vughterhage, Vught) Vughterhage, Vught Vraagprijs € 429.000 Verkoopprijs € 429.000
  • Foto van een aangekochte woning (Kleine Gent, Vught) Kleine Gent, Vught Vraagprijs € 937.500 Verkoopprijs € 825.000 Verschil € 112.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 12% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
  • Foto van een aangekochte woning (Biezendam, Vught) Biezendam, Vught Vraagprijs € 255.000 Verkoopprijs € 247.500 Verschil € 7.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
  • Foto van een aangekochte woning (John F. Kennedylaan, Vught) John F. Kennedylaan, Vught Vraagprijs € 835.000 Verkoopprijs € 815.000 Verschil € 20.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
  • Foto van een aangekochte woning (Reigersbekstraat, Vught) Reigersbekstraat, Vught Vraagprijs € 287.500 Verkoopprijs € 261.500 Verschil € 26.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 9% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

  Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

  Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Vught? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Vught.

  Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

  Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

  Wij gaan tot het uiterste

  Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

  Sluiten
  Interesse in een adviesgesprek?
  Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
  Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
  Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
  Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
  Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
  Live chat - Online

  Spreek een aankoopmakelaar

  Bel 088-4303022088-4303032

  Liever teruggebeld worden?

  Contactgegevens
  Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
  8,7
  Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 702 beoordelingen