Succesvol een huis kopen in Vaals?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar in Vaals nodig?

Vaals staat bekend om zijn Drielandenpunt. Hier tref je Europa's grootste doolhof aan. Heb je je droomwoning gevonden in de gemeente Vaals? Schakel dan nu Libero Aankoop in! Dankzij onze messcherpe onderhandelingen weet je zeker dat je de absolute bodemprijs betaalt.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

De voordelen van Libero Aankoop

De werkwijze van Libero Aankoop in Vaals

 1. Wanneer je ervoor kiest om Libero Aankoop in te schakelen, wordt er eerst een gratis aankoopscan uitgevoerd;
 2. Aan de hand van de aankoopscan geef je aan of wij onze werkzaamheden in Vaals door kunnen zetten of dat je afziet van onze service;
 3. Wij schakelen twee specialisten voor je in, een erkende taxateur uit (de omgeving van) Vaals en een bouwkundig specialist, ook uit (de omgeving van) Vaals;
 4. Ook helpen wij je bij de controle van de koopakte en begeleiden wij je naar de notaris.


Volledige begeleiding

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk. Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

Tarief

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is).Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. 

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Ook de bodemprijs betalen voor de woning van je dromen in Vaals? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Libero Aankoop.

Vrijblijvend contact opnemen

Sluiten
Live chat - Online