Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Utrechtse Heuvelrug

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in de Utrechtse Heuvelrug gezocht?

Wil je een huis kopen in de Utrechtse Heuvelrug? Dan gaan daar vaak onderhandelingen aan vooraf. Voor messcherpe onderhandelingen moet je bij Libero Aankoop zijn. Wij weten voor jou de bodemprijs voor de woning in de Utrechtse Heuvelrug te achterhalen! 

Libero Aankoop, de voordelen op een rij

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

Libero Aankoop in de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt, worden de volgende stappen doorlopen:

  • Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar. Dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
  • Daarna voeren wij een aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
  • Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige in uit (de omgeving van) de Utrechtse Heuvelrug. Deze bouwkundige doorloopt samen met jou de woning voor een mondelinge meeloopkeuring;
  • Wij schakelen een erkende taxateur uit (de omgeving van) Utrechtse Heuvelrug in. Deze zal een taxatierapport voor jou opstellen. Het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
  • Daarna zullen wij het koopcontract voor jou controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht. 

De kosten voor Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen