Succesvol een huis kopen in Utrechtse Heuvelrug?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar in de Utrechtse Heuvelrug gezocht?

Wil je een huis kopen in de Utrechtse Heuvelrug? Dan gaan daar vaak onderhandelingen aan vooraf. Voor messcherpe onderhandelingen moet je bij Libero Aankoop zijn. Wij weten voor jou de bodemprijs voor de woning in de Utrechtse Heuvelrug te achterhalen! 

Libero Aankoop, de voordelen op een rij

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

Libero Aankoop in de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt, worden de volgende stappen doorlopen:

 • Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar. Dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
 • Daarna voeren wij een gratis aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
 • Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige in uit (de omgeving van) de Utrechtse Heuvelrug. Deze bouwkundige doorloopt samen met jou de woning voor een mondelinge meeloopkeuring;
 • Wij schakelen een erkende taxateur uit (de omgeving van) Utrechtse Heuvelrug in. Deze zal een taxatierapport voor jou opstellen. Het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
 • Daarna zullen wij het koopcontract voor jou controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht. 

De kosten voor Libero Aankoop

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.
Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Sluiten
Live chat - Online