Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 28 september om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Tiel

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 210 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Tiel?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij op welk moment moeten doen, zodat we het beste resultaat behalen.

Kosten aankoopmakelaar Tiel

Libero Aankoop verdeelt de kosten in twee delen. Allereerst hebben wij het vaste lage tarief van € 2.345,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Daarnaast hanteren wij een prestatietarief. Als wij tot onder de vraagprijs onderhandelen, betaal je ons bovenop het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Dossierkosten: (..)
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Tiel is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Tiel in. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

210 woningkopers geholpen in augustus
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Tiel

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Tiel. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Tiel
 • Foto van een aangekochte woning (Tien Hond, Tiel) Tien Hond, Tiel Vraagprijs € 239.500 Verkoopprijs € 268.000
 • Foto van een aangekochte woning (Grotebrugse Grintweg, Tiel) Grotebrugse Grintweg, Tiel Vraagprijs € 190.000 Verkoopprijs € 203.250
 • Foto van een aangekochte woning (St. Walburg, Tiel) St. Walburg, Tiel Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 166.500 Verschil € 8.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Aardbeivlinder, Tiel) Aardbeivlinder, Tiel Vraagprijs € 249.500 Verkoopprijs € 245.000 Verschil € 4.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Maurikstraat, Tiel) Maurikstraat, Tiel Vraagprijs € 212.500 Verkoopprijs € 196.000 Verschil € 16.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kijkuit, Tiel) Kijkuit, Tiel Vraagprijs € 145.000 Verkoopprijs € 137.500 Verschil € 7.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Tiel? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Tiel.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 698 beoordelingen