Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Terneuzen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 120 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Terneuzen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring en weten wij wat wij op welk moment moeten doen. Zo behalen wij altijd het beste resultaat.

Kosten aankoopmakelaar Terneuzen

De kosten van een aankoopmakelaar in Terneuzen bedragen € 1.695,-. Hiervoor krijg je onbeperkte aankoopbegeleiding. Libero Aankoop werkt voor je tot we daadwerkelijk een woning voor je hebben gekocht. Je betaalt ons niets extra's als we vaker voor je moeten bieden. 

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

De huidige woningmarkt vraagt om een speciale aanpak. Je hoort steeds vaker dat het bieden zonder aankoopmakelaar in Terneuzen geen nut heeft, omdat verkoopmakelaars het liefst samenwerken met een aankoopmakelaar. Heb jij een woning gevonden en kun jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze aankoopmakelaars in Terneuzen voor je klaar! We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

120 woningkopers geholpen in augustus
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Terneuzen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Terneuzen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Terneuzen
 • Foto van een aangekochte woning (Magrette, Axel) Magrette, Axel Vraagprijs € 130.000 Verkoopprijs € 161.056
 • Foto van een aangekochte woning (Margarethaweg, Terneuzen) Margarethaweg, Terneuzen Vraagprijs € 445.000 Verkoopprijs € 445.000
 • Foto van een aangekochte woning (Dahliastraat, Terneuzen) Dahliastraat, Terneuzen Vraagprijs € 75.000 Verkoopprijs € 71.750 Verschil € 3.250 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Swammerdamstraat, Terneuzen) Swammerdamstraat, Terneuzen Vraagprijs € 173.500 Verkoopprijs € 167.500 Verschil € 6.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Johan Bastingstraat, Koewacht) Johan Bastingstraat, Koewacht Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 262.500 Verschil € 12.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Graafjansdijk, Westdorpe) Graafjansdijk, Westdorpe Vraagprijs € 197.500 Verkoopprijs € 190.000 Verschil € 7.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Terneuzen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Terneuzen.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod tot 48 uur eerder dan Funda

Met onze woningalert krijg jij 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat de woning op Funda staat. Dat geeft jou een enorme voorsprong op de concurrentie. Gebruik deze voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 778 beoordelingen