Succesvol een huis kopen in Stede Broec?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar in Stede Broec?

Waar Stede Broec eerder van de tuinbouw leefde, is Stede Broec nu een belangrijke forenzenstad. De haven van Stede Broec wordt als kleine jachthaven gebruikt. Heb je interesse om in deze forenzengemeente te gaan wonen? Misschien geniet je juist van de haven. Wanneer je jouw droomwoning in Stede Broec hebt gevonden, aarzel dan niet om Libero Aankoop in te schakelen! Dankzij onze messcherpe onderhandelingen weet je zeker dat je de absolute bodemprijs voor de woning betaalt.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video
Maar Libero Aankoop biedt je nog veel meer voordelen. Zo begeleiden wij je tot aankoop van de woning. Ook zorgen wij ervoor dat er een plaatselijke bouwkundige wordt ingeschakeld om naar verborgen gebreken te kijken en dat er een taxateur langskomt om de woning te taxeren.

De kosten voor Libero Aankoop

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.


Hierbij geldt: hoe beter het onderhandelingsresultaat, hoe lager de prijs van de woning (jouw voordeel) en hoe hoger onze beloning (dus ook ons voordeel).

De absolute bodemprijs betalen? Vul dan nu ons aanvraagformulier in, Libero Aankoop neemt zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluiten
Live chat - Online