Succesvol een huis kopen in Stadskanaal?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Stadskanaal?

Heb je een woning op het oog in Stadskanaal en wil je beginnen met de onderhandelingen over de prijs van deze woning? Dan ben je bij Libero Aankoop aan het juiste adres. Wij voeren messcherpe onderhandelingen waarbij we de bodemprijs van de woning in Stadskanaal achterhalen!

De meest complete service in Stadskanaal

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

Het prestatietarief van Libero Aankoop

Voordat wij beginnen met onderhandelen voeren wij eerst een gratis aankoopscan uit. Dit houdt in dat we starten met de onderhandelingen en de laagste prijs voor de woning voor je achterhalen. Zodra deze prijs bekend is kun je bij ons aangeven of je door wilt met de koop of dat je daar vanaf wilt zien. Zie je van de koop af? Dan betaal je ons niets. Wil je verder met de koop, dan zorgen wij voor de verdere aankoopbegeleiding. 

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Wil je profiteren van de messcherpe onderhandelingen van Libero Aankoop in Stadskanaal? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Vrijblijvend advies aanvragen

Sluiten
Live chat - Online