Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Maandag 18 oktober om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Stadskanaal

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 230 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Stadskanaal?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Stadskanaal kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Stadskanaal

Een aankoopmakelaar in Stadskanaal kost € 1.249,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van onbeperkte biedingen, krijg je advies over een bouwkundige keuring, helpen we je bij het vinden van een taxateur en notaris en controleren we de koopakte.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Het hebben van een aankoopmakelaar in Stadskanaal vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

230 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Stadskanaal

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Stadskanaal. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Stadskanaal
 • Foto van een aangekochte woning (Omloop, Stadskanaal) Omloop, Stadskanaal Vraagprijs € 179.500 Verkoopprijs € 192.500
 • Foto van een aangekochte woning (Scheepswerfkade, Stadskanaal) Scheepswerfkade, Stadskanaal Vraagprijs € 438.500 Verkoopprijs € 438.500
 • Foto van een aangekochte woning (Telefoonweg, Musselkanaal) Telefoonweg, Musselkanaal Vraagprijs € 139.000 Verkoopprijs € 137.000 Verschil € 2.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Essenhage, Stadskanaal) Essenhage, Stadskanaal Vraagprijs € 149.500 Verkoopprijs € 142.500 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Arendshorst, Stadskanaal) Arendshorst, Stadskanaal Vraagprijs € 179.000 Verkoopprijs € 179.000
 • Foto van een aangekochte woning (Magnoliastraat, Musselkanaal) Magnoliastraat, Musselkanaal Vraagprijs € 89.500 Verkoopprijs € 87.500 Verschil € 2.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Stadskanaal? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Stadskanaal.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 701 beoordelingen