Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in 's-Heerenberg

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in 's-Heerenberg?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij op welk moment moeten doen, zodat we het beste resultaat behalen.

Kosten aankoopmakelaar 's-Heerenberg

Een aankoopmakelaar in 's-Heerenberg kost € 1.995,-. Voor dit bedrag ben je verzekerd van messcherpe onderhandelingen, krijg je een gevalideerd taxatierapport, een bouwkundige meeloopkeuring en controle van de koopakte. Als Libero Aankoop tot onder de vraagprijs onderhandelt, betaal je ons een percentage van het onderhandelingsresultaat als extra.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

In 's-Heerenberg is het in de meeste gevallen zo dat er vele geïnteresseerden zijn voor een woning. De verkopende partij organiseert dan vaak een inschrijving, wat veelal leidt tot het overbieden van de vraagprijs. Toch is het niet vanzelfsprekend dat de hoogste bieder ook automatisch de gelukkige is. De gunfactor speelt namelijk ook een grote rol. Het hebben van een aankoopmakelaar in 's-Heerenberg vergroot in vele gevallen jouw gunfactor. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop drie keer meer kans maakt op een woning dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in 's-Heerenberg

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in 's-Heerenberg. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Montferland
 • Foto van een aangekochte woning (Ettemastraat, Zeddam) Ettemastraat, Zeddam Vraagprijs € 995.000 Verkoopprijs € 880.000 Verschil € 115.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 12% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Wilhelminastraat, Didam) Wilhelminastraat, Didam Vraagprijs € 298.500 Verkoopprijs € 298.500
 • Foto van een aangekochte woning (Hooiberg, Didam) Hooiberg, Didam Vraagprijs € 425.000 Verkoopprijs € 440.000
 • Foto van een aangekochte woning (Groenestraat, 's-Heerenberg) Groenestraat, 's-Heerenberg Vraagprijs € 120.000 Verkoopprijs € 207.500
 • Foto van een aangekochte woning (De Huisakker, 's-Heerenberg) De Huisakker, 's-Heerenberg Vraagprijs € 295.000 Verkoopprijs € 265.000 Verschil € 30.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hyacintstraat, 's-Heerenberg) Hyacintstraat, 's-Heerenberg Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 168.000 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in 's-Heerenberg? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in 's-Heerenberg.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen