(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 445 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Maandag 26 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Aangekochte woningen in 's-Heerenberg

Aankoopmakelaar in 's-Heerenberg nodig?

Je hebt jouw droomwoning gevonden in 's-Heerenberg en wilt gaan onderhandelen over de prijs. Daarbij wil je natuurlijk op een zo laag mogelijke prijs uitkomen. Bij Libero Aankoop ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je met messcherpe onderhandelingen, juridische en bouwkundige begeleiding. Zowel de taxatie, als de bouwkundige en juridische begeleiding zijn inbegrepen.

Hoe werken wij?

  • Wanneer je een woning in 's-Heerenberg hebt gevonden, schakel je ons in. Wij voeren dan een gratis resultaatscan voor je uit.
  • Na de resultaatscan geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je toch afziet van onze service.
  • Als wij onze werkzaamheden door mogen zetten, bieden wij jou de mogelijkheid om zeer voordelig een erkende taxateur en/of bouwkundige in te schakelen. 
  • Met alle verkregen informatie gaat één van onze erkende aankoopmakelaars voor je onderhandelen. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van iedere stap.
  • Onze werkzaamheden stoppen niet na succesvolle onderhandelingen. Wij controleren voor jou ook de koopakte en begeleiden je naar de notaris.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

De kosten

Wij hanteren een basisbedrag van € 465 (excl. btw). Hierbij bieden wij jou de keuze om een bouwkundige en/of taxateur (incl.taxatierapport) in te schakelen voor maar €100 per specialist. 

Wel vragen wij je daarnaast een bonus van 10% over het bedrag dat wij professioneel van de vraagprijs van jouw woning in 's-Heerenberg hebben weten af te dingen (tot een onderhandelingsresultaat van maximaal € 25.000, daarna daalt het bonustarief in twee stappen tot 3%).

Niet te veel betalen voor jouw droomwoning in 's-Heerenberg?

Schakel dan nu Libero Aankoop in

 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

 

Live chat - Online