Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 25 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in 's-Heer Hendrikskinderen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 240 andere woningkopers voor afgelopen december.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in 's-Heer Hendrikskinderen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in 's-Heer Hendrikskinderen.

Kosten aankoopmakelaar 's-Heer Hendrikskinderen

De kosten van een aankoopmakelaar in 's-Heer Hendrikskinderen bedragen € 1.249,-. Hiervoor heb je onbeperkte aankoopbegeleiding. Libero Aankoop werkt voor je tot we daadwerkelijk een woning voor je hebben gekocht. Je betaalt ons niets extra's als we vaker voor je moeten bieden. 

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Daarnaast helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige meeloopkeuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is, brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

240 woningkopers geholpen in december
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in 's-Heer Hendrikskinderen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in 's-Heer Hendrikskinderen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Goes
 • Foto van een aangekochte woning (Papeweg, Wolphaartsdijk) Papeweg, Wolphaartsdijk Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 251.000
 • Foto van een aangekochte woning (Geertesplein, Kloetinge) Geertesplein, Kloetinge Vraagprijs € 324.000 Verkoopprijs € 272.500 Verschil € 51.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 16% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Spanjaardstraat, 's-Heer Hendrikskinderen) Spanjaardstraat, 's-Heer Hendrikskinderen Vraagprijs € 259.000 Verkoopprijs € 255.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Duizendbladstraat, Goes) Duizendbladstraat, Goes Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 232.000 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kamperfoeliestraat, Goes) Kamperfoeliestraat, Goes Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 229.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in 's-Heer Hendrikskinderen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in 's-Heer Hendrikskinderen.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen