Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Rozendaal

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Rozendaal?

De kern van Rozendaal is goed bewaard gebleven, de oude dorpskern en het natuurgebied De Imbosch zijn tot beschermd dorpsgezicht verklaard. Onbebouwde akkers en oorspronkelijke houtwallen sieren Rozendaal en omgeving. De Schotse Hooglanders grazen op een groot gedeelte van het gebied van Natuurmonumenten. Een gebied dat bestaat uit bos en heide, een gebied dat goed toegankelijk is voor voetgangers en fietsers en een gebied waar je uitstekend kunt genieten. Typisch Rozendaal!

Wil je een woning kopen in deze mooie gemeente? Dan is het inschakelen van Libero Aankoop een goed idee. Libero Aankoop staat je bij met messcherpe onderhandelingen om de bodemprijs van de woning te achterhalen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat doet Libero Aankoop?

Libero Aankoop begeleidt jou van bezichtiging tot aan de notaris. Zo schakelen wij een bouwkundig specialist in; deze specialist zal de woning inspecteren op eventuele gebreken. Daarnaast zal er een erkend taxateur in worden geschakeld om de woning te taxeren.

Daarna voert Libero Aankoop de messcherpe onderhandelingen, waarbij de absolute bodemprijs van de woning in Rozendaal wordt achterhaald. Is er een overeenkomst over de prijs? Dan controleren wij nog het koopcontract voor jou en begeleiden wij je naar de notaris.

Wat kost dat?

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Zo snel mogelijk de laagste prijs van jouw droomwoning in Rozendaal achterhalen? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 623 beoordelingen