Succesvol een huis kopen in Rozendaal?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Rozendaal?

De kern van Rozendaal is goed bewaard gebleven, de oude dorpskern en het natuurgebied De Imbosch zijn tot beschermd dorpsgezicht verklaard. Onbebouwde akkers en oorspronkelijke houtwallen sieren Rozendaal en omgeving. De Schotse Hooglanders grazen op een groot gedeelte van het gebied van Natuurmonumenten. Een gebied dat bestaat uit bos en heide, een gebied dat goed toegankelijk is voor voetgangers en fietsers en een gebied waar je uitstekend kunt genieten. Typisch Rozendaal!

Wil je een woning kopen in deze mooie gemeente? Dan is het inschakelen van Libero Aankoop een goed idee. Libero Aankoop staat je bij met messcherpe onderhandelingen om de bodemprijs van de woning te achterhalen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat doet Libero Aankoop?

Libero Aankoop begeleidt jou van bezichtiging tot aan de notaris. Zo schakelen wij een bouwkundig specialist in; deze specialist zal de woning inspecteren op eventuele gebreken. Daarnaast zal er een erkend taxateur in worden geschakeld om de woning te taxeren.

Daarna voert Libero Aankoop de messcherpe onderhandelingen, waarbij de absolute bodemprijs van de woning in Rozendaal wordt achterhaald. Is er een overeenkomst over de prijs? Dan controleren wij nog het koopcontract voor jou en begeleiden wij je naar de notaris.

Wat kost dat?

De kosten voor Libero Aankoop zijn op te splitsen in een basisbedrag van € 1248 (incl. btw) en een prestatiebeloning. De prestatiebeloning bedraagt 10% over het onderhandelingsresultaat. Hoe beter wij onderhandelen, hoe lager de prijs van jouw droomwoning in Rozendaal en hoe hoger onze beloning. 

Jouw belang is dus ook ons belang!

Zo snel mogelijk de laagste prijs van jouw droomwoning in Rozendaal achterhalen? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video
Sluiten
Live chat - Online