Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Rheden

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Rheden?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij op welk moment moeten doen, zodat we het beste resultaat behalen.

Kosten aankoopmakelaar Rheden

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost €1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Naast het vaste lage tarief hanteert Libero Aankoop een variabel tarief over het onderhandelingsresultaat. Dit betaal je alleen als er daadwerkelijk iets van de vraagprijs af gaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in Rheden is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Rheden

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Rheden. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Rheden
 • Foto van een aangekochte woning (Sophiastraat, Velp) Sophiastraat, Velp Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 230.000
 • Foto van een aangekochte woning (Groen van Prinstererstraat, Velp) Groen van Prinstererstraat, Velp Vraagprijs € 300.000 Verkoopprijs € 326.000
 • Foto van een aangekochte woning (Kerkstraat, Dieren) Kerkstraat, Dieren Vraagprijs € 209.000 Verkoopprijs € 217.217
 • Foto van een aangekochte woning (President Kennedylaan, Velp) President Kennedylaan, Velp Vraagprijs € 325.000 Verkoopprijs € 330.000
 • Foto van een aangekochte woning (Zuider Parallelweg, Dieren) Zuider Parallelweg, Dieren Vraagprijs € 135.000 Verkoopprijs € 135.000
 • Foto van een aangekochte woning (Catharina van Rennesplein, Dieren) Catharina van Rennesplein, Dieren Vraagprijs € 229.000 Verkoopprijs € 235.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Rheden? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Rheden.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

vandaag tot 18:00

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen