Succesvol een huis kopen in Reusel-De Mierden?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar in Reusel-De Mierden nodig?

De gemeente Reusel-De Mierden bestaat uit vier kerkdorpen. Reusel-De Mierden behoort tot de dunst bevolkte gebieden van Nederland. Hierdoor geniet je van vele voordelen in deze gemeente. Zo kun je genieten van de rust, ruimte en natuur. Heb je je droomwoning gevonden in deze gemeente? Libero Aankoop staat voor jou klaar om ervoor te zorgen dat je de absolute bodemprijs voor je droomwoning in Reusel-De Mierden betaalt. 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

De voordelen van Libero Aankoop

De werkwijze van Libero Aankoop in Reusel-De Mierden

 1. Wanneer je ervoor kiest om Libero Aankoop in te schakelen, wordt er eerst een gratis aankoopscan uitgevoerd;
 2. Aan de hand van de aankoopscan geef je aan of wij onze werkzaamheden in Heerde door kunnen zetten of dat je afziet van onze service;
 3. Wij schakelen twee specialisten voor jou in, een erkende taxateur uit (de omgeving van) Reusel-De Mierden en een bouwkundig specialist, ook uit (de omgeving van) Reusel-De Mierden;
 4. Na het bereiken van de bodemprijs helpen wij je bij de controle van de koopakte en begeleiden wij je naar de notaris.

Tarief aankoopmakelaar in Reusel - De Miederen

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Ook de bodemprijs betalen voor de woning van jouw dromen in Reusel-De Mierden? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op met Libero Aankoop.

Vrijblijvend contact opnemen

Sluiten
Live chat - Online