Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Renkum

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Renkum?

Renkum werd al vroeg bewoond. In de 12e eeuw stond er al een kerkje aan de westkant van de Dorpsstraat en Onder de Bomen. Ook werd er een kasteel gebouwd dat tot 1600 een belangrijke rol heeft gespeeld. In 1840 had de gemeente Renkum 419 huizen en 2.443 inwoners, tegenwoordig is dit inwoneraantal een stuk hoger. Zo heeft de gemeente Renkum anno nu ca. 31.500 inwoners die wonen in een van de ca. 14.000 woningen. Wellicht vind jij daar ook jouw droomwoning!

Als je de woning van je dromen in Renkum hebt gevonden, breekt er een tijd aan van onderhandelingen, bezichtigingen en afspraken met bijvoorbeeld de notaris. Een tijd waarin vaak veel vragen ontstaan, die vragen kan Libero Aankoop voor jou beantwoorden. Naast een complete service tijdens het aankoopproces voert Libero Aankoop ook messcherpe onderhandelingen voor jou. Zo weet je zeker dat je altijd de absolute bodemprijs betaalt voor de woning van jouw dromen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat kost Libero Aankoop in Renkum?

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

 

Wil je Libero Anakoop inschakelen voor onderhandelingen in Renkum? Vul dan nu geheel vrijblijvend ons contactformulier in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 623 beoordelingen