Succesvol een huis kopen in Renkum?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Renkum?

Renkum werd al vroeg bewoond. In de 12e eeuw stond er al een kerkje aan de westkant van de Dorpsstraat en Onder de Bomen. Ook werd er een kasteel gebouwd dat tot 1600 een belangrijke rol heeft gespeeld. In 1840 had de gemeente Renkum 419 huizen en 2.443 inwoners, tegenwoordig is dit inwoneraantal een stuk hoger. Zo heeft de gemeente Renkum anno nu ca. 31.500 inwoners die wonen in een van de ca. 14.000 woningen. Wellicht vind jij daar ook jouw droomwoning!

Als je de woning van je dromen in Renkum hebt gevonden, breekt er een tijd aan van onderhandelingen, bezichtigingen en afspraken met bijvoorbeeld de notaris. Een tijd waarin vaak veel vragen ontstaan, die vragen kan Libero Aankoop voor jou beantwoorden. Naast een complete service tijdens het aankoopproces voert Libero Aankoop ook messcherpe onderhandelingen voor jou. Zo weet je zeker dat je altijd de absolute bodemprijs betaalt voor de woning van jouw dromen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat kost Libero Aankoop in Renkum?

De kosten voor Libero Aankoop zijn op te splitsen in een basisbedrag van € 1248 (incl. btw) en een prestatiebeloning. De prestatiebeloning bedraagt 10% over het onderhandelingsresultaat. Hoe beter wij onderhandelen, hoe lager de prijs van jouw droomwoning in Renkum en hoe hoger onze beloning. 

Jouw belang is dus ook ons belang!

 

Wil je Libero Anakoop inschakelen voor onderhandelingen in Renkum? Vul dan nu geheel vrijblijvend ons contactformulier in!

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Sluiten
Live chat - Online