Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Opsterland

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Opsterland?

Heb je een woning op het oog in Opsterland en wil je beginnen met de onderhandelingen over de prijs van deze woning? Dan ben je bij Libero Aankoop aan het juiste adres. Wij voeren messcherpe onderhandelingen waarbij we de bodemprijs van de woning in Opsterland achterhalen!

De werkwijze van Libero Aankoop in Opsterland

  1. Wanneer je een woning in Opsterland hebt gevonden, schakel je ons in. Wij voeren dan een gratis aankoopscan voor jou uit;
  2. Na de aankoopscan geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je toch afziet van onze service;
  3. Als wij onze werkzaamheden door mogen zetten, schakelen wij twee specialisten voor jou in. Een erkend taxateur en een bouwkundig specialist;
  4. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van iedere stap;
  5. Onze werkzaamheden stoppen niet na succesvolle onderhandelingen. Wij controleren voor jou ook de koopakte en begeleiden je naar de notaris.

De voordelen van Libero Aankoop

De kosten voor Libero Aankoop

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je profiteren van de messcherpe onderhandelingen van Libero Aankoop in Opsterland? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend advies aanvragen

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen