Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Nieuwegein

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 260 andere woningkopers voor afgelopen juni.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Nieuwegein?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomwoning dan zonder aankoopmakelaar. Door de jarenlange ervaring en de expertise weten onze aankoopmakelaars precies wat ze op welk moment moeten doen!

Kosten aankoopmakelaar Nieuwegein

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwegein bedragen € 1.695,-. Hiervoor krijg je onbeperkte aankoopbegeleiding. Libero Aankoop werkt voor je tot er een prijsakkoord is bereikt. Je betaalt ons niets extra's als we vaker voor je moeten bieden. 

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

De huidige woningmarkt vraagt om een speciale aanpak. Je hoort steeds vaker dat het bieden zonder aankoopmakelaar in Nieuwegein geen nut heeft, omdat verkoopmakelaars het liefst samenwerken met een aankoopmakelaar. Heb jij een woning gevonden en kun jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze aankoopmakelaars in Nieuwegein voor je klaar! We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

260 woningkopers geholpen in juni
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Nieuwegein

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Nieuwegein. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Nieuwegein
 • Foto van een aangekochte woning (Martinus Nijhoffhove, Nieuwegein) Martinus Nijhoffhove, Nieuwegein Vraagprijs € 550.000 Verkoopprijs € 610.000
 • Foto van een aangekochte woning (Raadstede, Nieuwegein) Raadstede, Nieuwegein Vraagprijs € 255.000 Verkoopprijs € 265.000
 • Foto van een aangekochte woning (Apolloburg, Nieuwegein) Apolloburg, Nieuwegein Vraagprijs € 230.000 Verkoopprijs € 230.000
 • Foto van een aangekochte woning (Weverstedehof, Nieuwegein) Weverstedehof, Nieuwegein Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 245.000
 • Foto van een aangekochte woning (Moerbeigaarde, Nieuwegein) Moerbeigaarde, Nieuwegein Vraagprijs € 300.000 Verkoopprijs € 375.000
 • Foto van een aangekochte woning (Richterslaan, Nieuwegein) Richterslaan, Nieuwegein Vraagprijs € 240.000 Verkoopprijs € 282.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Nieuwegein? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Nieuwegein.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen