Succesvol een huis kopen in Neerijnen?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Neerijnen?

De gemeente Neerijnen is ontstaan door een samenvoeging van de gemeenten Haaften, Waardenburg, Est en Opijnen, Varik en Ophemert. Neerijnen is een onderdeel van de Tielerwaard en wordt omsloten door de Waal en de Linge. Een prachtig landschap en de vele kastelen zorgen ervoor dat je altijd wat te doen hebt.

Wil je een woning kopen in Neerijnen? Aarzel dan niet om Libero Aankoop in te schakelen. Met onze messcherpe onderhandelingen en volledige aankoopbegeleiding kunnen wij je de meest complete service bieden op het gebied van de aankoop van jouw droomwoning.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

De werkwijze van Libero Aankoop

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van een woning in Neerijnen worden de volgende zes stappen met jou doorlopen:

 1. Direct contact;
 2. Gratis aankoopscan door onze aankoopmakelaar;
 3. Inschakelen van een lokale bouwkundige;
 4. Inschakelen van een lokale erkende taxateur;
 5. Controle van het koopcontract;
 6. Begeleiding tot de notaris.

Tarief

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.
Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Deze prestatiebeloning zorgt ervoor dat onze aankoopmakelaar er altijd alles aan zal dan om de laagst mogelijke prijs te achterhalen. Want, hoe lager de prijs van de woning, hoe hoger de beloning. Jouw belang is dus ook altijd ons belang!

Ook Libero Aankoop inschakelen voor messcherpe onderhandelingen? Vul dan nu ons aanvraagformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluiten
Live chat - Online