Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Middelburg

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Middelburg nodig?

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. De stad is ontstaan door de Vikingen in de negende eeuw. Om de omgeving te beschermen, is er een ringwalburg opgeworpen. Deze burcht was de middelste burcht in het gebied. Daarvandaan komt de naam Middelburg.

Wil je in een stad vol historie wonen? Heb je al een woning op het oog? Schakel dan nu Libero Aankoop in! Dankzij onze messcherpe onderhandelingen weet je zeker dat je de absolute bodemprijs betaalt!

 

Libero Aankoop in Middelburg

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt, worden de volgende stappen doorlopen:

  1. Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar. Dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
  2. Daarna voeren wij een aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
  3. Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige uit (de omgeving van) Middelburg in. Deze bouwkundige doorloopt samen met jou de woning voor een mondelinge meeloopkeuring;
  4. Na de bouwkundige keuring zal een erkende taxateur uit (de omgeving van) Middelburg worden ingeschakeld. Deze zal een taxatierapport voor je opstellen. Het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
  5. Daarna zullen wij het koopcontract voor je controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht.

Vrijblijvend advies aanvragen

De kosten

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Koop jouw droomwoning ook voor de bodemprijs, schakel Libero Aankoop in! Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 623 beoordelingen