Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Leeuwarden

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Leeuwarden?

Heeft een koopwoning in Leeuwarden jouw interesse gewekt? Wij begeleiden je graag gedurende het hele aankoopproces.

Aankoopmakelaar in Leeuwarden gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Leeuwarden nodig? Op het moment dat jij een woning in Leeuwarden op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Leeuwarden, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Leeuwarden is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Leeuwarden

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Leeuwarden. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Leeuwarden
 • Foto van een aangekochte woning (Jongamastate, Leeuwarden) Jongamastate, Leeuwarden Vraagprijs € 179.500 Verkoopprijs € 190.500
 • Foto van een aangekochte woning (De Tsjalk, Grou) De Tsjalk, Grou Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 172.500 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Vredeman de Vriesstraat, Leeuwarden) Vredeman de Vriesstraat, Leeuwarden Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 221.500 Verschil € 3.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Meidoornstraat, Leeuwarden) Meidoornstraat, Leeuwarden Vraagprijs € 115.000 Verkoopprijs € 110.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Ruysdaelstraat, Leeuwarden) Ruysdaelstraat, Leeuwarden Vraagprijs € 139.500 Verkoopprijs € 130.000 Verschil € 9.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 7% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Sjaerdemaslot, Leeuwarden) Sjaerdemaslot, Leeuwarden Vraagprijs € 154.500 Verkoopprijs € 148.000 Verschil € 6.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Leeuwarden

Wanneer je een woning hebt gevonden in Leeuwarden is het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. Wij starten met een gratis aankoopscan. Bevalt het resultaat en komen we tot een prijsakkoord, dan schakelen we een bouwkundige en taxateur voor je in. Omdat wij als geen ander weten dat een koopakte vol staat met kleine lettertjes en we niets aan het toeval over willen laten, controleren wij ook de koopakte. Zo kan jij met een gerust hart een handtekening zetten onder de akte. Wil jij niets liever dan een woning kopen in Leeuwarden voor de beste prijs? Dan staan wij graag voor je klaar. Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Leeuwarden.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Leeuwarden? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Leeuwarden.

Ook de bodemprijs betalen voor jouw droomwoning in Leeuwarden? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen