Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (1 oktober) om 17:27 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Aankoopmakelaar kiezen

Om de beste aankoopmakelaar te kiezen, kun je ze vergelijken. Je kunt hierbij kijken naar de prijs, de werkwijze en de ervaring van de makelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Als je een aankoopmakelaar gaat zoeken, is het belangrijk om er een te kiezen die gespecialiseerd is in het kopen van woningen. Veel makelaars doen zowel aankoop als verkoop, waardoor ze nergens echt in gespecialiseerd zijn. Met deze tips vind je eenvoudig de beste aankoopmakelaar:

Aankoopmakelaar waar op letten:

  1. Kies een makelaar die alleen woningen aankoopt;
  2. Kies een aankoopmakelaar die snel werkt;
  3. Kies een makelaar met een gunstig tarief.

Welke aankoopmakelaar kiezen?

Welke aankoopmakelaar je moet kiezen, hangt af van de kwaliteit, locatie, prijs en werkwijze. Een goede aankoopmakelaar houdt zich alleen bezig met woningaankoop, zodat er geen belangenverstrengeling is. Vaak is het zo dat plaatselijke makelaars zowel woningen aankopen als verkopen. Er spelen dan vaak dubbele belangen: voor jou een goede koop én de plaatselijke verkopende makelaar te vriend houden. Een landelijke makelaar heeft hier geen last van. Let bij het kiezen van een aankoopmakelaar op het tarief dat gerekend wordt. Er zijn makelaars met een vast tarief en makelaars met een percentage van de verkoopprijs. Libero Aankoop werkt met een vast tarief.

Vragen voor aankoopmakelaar

Om de juiste aankoopmakelaar te kiezen, kun je de volgende vragen stellen:

  • Wat is inbegrepen bij de service?
  • Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?
  • Hoe snel wordt ik geholpen?

Aankoopmakelaar zoeken

Het is eenvoudig om online een aankoopmakelaar te zoeken. Libero Aankoop is een online aankoopmakelaar. We zijn volledig gespecialiseerd in het kopen van woningen en verkopen geen woningen. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.540 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.541 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 765 beoordelingen