Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 26 februari (morgen) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Webinar

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke webinar.

Volg de Gratis Webinar

Aankoopmakelaar kiezen

Om de beste aankoopmakelaar te kiezen, kun je ze vergelijken. Je kunt hierbij kijken naar de prijs, de werkwijze en de ervaring van de makelaars.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Als je een aankoopmakelaar gaat zoeken, is het belangrijk om er een te kiezen die gespecialiseerd is in het kopen van woningen. Veel makelaars doen zowel aankoop als verkoop, waardoor ze nergens echt in gespecialiseerd zijn. Met deze tips vind je eenvoudig de beste aankoopmakelaar:

Aankoopmakelaar waar op letten:

  1. Kies een makelaar die alleen woningen aankoopt;
  2. Kies een aankoopmakelaar die snel werkt;
  3. Kies een makelaar met een gunstig tarief.

Welke aankoopmakelaar kiezen?

Welke aankoopmakelaar je moet kiezen, hangt af van de kwaliteit, locatie, prijs en werkwijze. Een goede aankoopmakelaar houdt zich alleen bezig met woningaankoop, zodat er geen belangenverstrengeling is. Vaak is het zo dat plaatselijke makelaars zowel woningen aankopen als verkopen. Er spelen dan vaak dubbele belangen: voor jou een goede koop én de plaatselijke verkopende makelaar te vriend houden. Een landelijke makelaar heeft hier geen last van. Let bij het kiezen van een aankoopmakelaar op het tarief dat gerekend wordt. Er zijn makelaars met een vast tarief en makelaars met een percentage van de verkoopprijs. Libero Aankoop werkt met een vast tarief.

Vragen voor aankoopmakelaar

Om de juiste aankoopmakelaar te kiezen, kun je de volgende vragen stellen:

  • Wat is inbegrepen bij de service?
  • Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?
  • Hoe snel wordt ik geholpen?

Aankoopmakelaar zoeken

Het is eenvoudig om online een aankoopmakelaar te zoeken. Libero Aankoop is een online aankoopmakelaar. We zijn volledig gespecialiseerd in het kopen van woningen en verkopen geen woningen. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod tot 48 uur eerder dan Funda

Met onze woningalert krijg jij 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat de woning op Funda staat. Dat geeft jou een enorme voorsprong op de concurrentie. Gebruik deze voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 791 beoordelingen