Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 1 februari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Hof van Twente

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 240 andere woningkopers voor afgelopen december.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Hof van Twente?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring met het aankopen van populaire woningen en dat komt uiteraard goed van pas voor de aankoop van jouw woning in Hof van Twente.

Kosten aankoopmakelaar Hof van Twente

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost €1.249,-. Hiervoor krijg je onbeperkte aankoopbegeleiding, advies over een bouwkundige keuring, hulp bij het vinden van een taxateur en notaris en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris.

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

De huidige woningmarkt vraagt om een speciale aanpak. Je hoort steeds vaker dat het bieden zonder aankoopmakelaar in Hof van Twente geen nut heeft, omdat verkopend makelaars het liefst samenwerken met een aankoopmakelaar. Heb jij een woning gevonden en kun jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze aankoopmakelaars in Hof van Twente voor je klaar! We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

240 woningkopers geholpen in december
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Hof van Twente

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Hof van Twente. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Hof van Twente
 • Foto van een aangekochte woning (Diepenheimseweg, Goor) Diepenheimseweg, Goor Vraagprijs € 475.000 Verkoopprijs € 465.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Markeloseweg, Goor) Markeloseweg, Goor Vraagprijs € 198.500 Verkoopprijs € 192.000 Verschil € 6.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Langestraat, Delden) Langestraat, Delden Vraagprijs € 375.000 Verkoopprijs € 337.500 Verschil € 37.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Rembrandtstraat, Goor) Rembrandtstraat, Goor Vraagprijs € 319.000 Verkoopprijs € 290.000 Verschil € 29.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 9% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Van Suchtelenstraat, Delden) Van Suchtelenstraat, Delden Vraagprijs € 254.000 Verkoopprijs € 247.500 Verschil € 6.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kievitstraat, Delden) Kievitstraat, Delden Vraagprijs € 235.000 Verkoopprijs € 230.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Hof van Twente? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Hof van Twente.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen