Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Hendrik-Ido-Ambacht

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Hendrik-Ido-Ambacht?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Een populaire woning aankopen kan een pittige klus zijn. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij op welk moment moeten doen, zodat we het beste resultaat behalen.

Kosten aankoopmakelaar Hendrik-Ido-Ambacht

Libero Aankoop verdeelt de kosten in twee delen. Allereerst hebben wij het vaste lage tarief van € 1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Daarnaast hanteren wij een prestatietarief. Als wij tot onder de vraagprijs onderhandelen, betaal je ons bovenop het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Bieden boven de vraagprijs is in Hendrik-Ido-Ambacht is steeds vaker aan de orde van de dag. Als een van de vele geïnteresseerden wil jij natuurlijk ook kans maken op de woning van je dromen. Een goed bod, passende voorwaarden en het hebben van de gunfactor is dan van groot belang. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop staan voor je klaar om jou te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat je met onze aankoopmakelaars maar liefst drie keer zoveel kans maakt dan wanneer je zelf een bod uitbrengt. 

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Hendrik-Ido-Ambacht. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Hendrik-Ido-Ambacht
 • Foto van een aangekochte woning (Paulusweg, Hendrik-Ido-Ambacht) Paulusweg, Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs € 249.000 Verkoopprijs € 260.000
 • Foto van een aangekochte woning (Tesselschadestraat, Hendrik-Ido-Ambacht) Tesselschadestraat, Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs € 132.500 Verkoopprijs € 130.000 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Beemd, Hendrik-Ido-Ambacht) Beemd, Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs € 285.000 Verkoopprijs € 278.000 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (De Panneboeter, Hendrik-Ido-Ambacht) De Panneboeter, Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs € 197.500 Verkoopprijs € 194.000 Verschil € 3.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Dadelgaarde, Hendrik-Ido-Ambacht) Dadelgaarde, Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs € 389.000 Verkoopprijs € 370.000 Verschil € 19.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Luchtenborg, Hendrik-Ido-Ambacht) Luchtenborg, Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs € 209.000 Verkoopprijs € 205.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Hendrik-Ido-Ambacht? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Hendrik-Ido-Ambacht.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

vandaag tot 18:00

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen