Succesvol een huis kopen in Hellevoetsluis?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar in Hellevoetsluis nodig?

In Hellevoetsluis zijn zes (jacht)havens te vinden. Deze havens trekken ook de aandacht van toeristen, die komen met zeilschepen van uit de hele wereld de gemeente binnen varen. 

Heb je jouw droomwoning gevonden in de gemeente vol havens? Schakel dan Libero Aankoop in! Wij weten ook in Hellevoetsluis achter de absolute bodemprijs te komen.

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video
 

De werkwijze van Libero Aankoop

 1. Wanneer je een woning in Hellevoetsluis hebt gevonden schakel je ons in. Wij voeren dan een gratis aankoopscan voor je uit;
 2. Na de aankoopscan geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je toch afziet van onze service;
 3. Als wij onze werkzaamheden door mogen zetten schakelen wij twee specialisten voor je in. Een erkend taxateur en een bouwkundig specialist;
 4. Onze werkzaamheden stoppen niet na succesvolle onderhandelingen. Wij controleren voor jou ook de koopakte en begeleiden je naar de notaris.

De voordelen in Hellevoetsluis

Zoals in de werkwijze hierboven beschreven begeleiden wij je tot aan de notaris. Bij elke stap die we voor en met je nemen zullen we je informeren. Daarnaast beschikken wij over een 24-uurs helpdesk, heeft onze makelaar geen 9-tot-5-mentaliteit en hanteren wij een no cure, no pay benadering.

Wat kost Libero Aankoop in Hellevoetsluis?

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Direct profiteren van onze voordelen? Neem dan nu contact op met Libero Aankoop in Hellevoetsluis.

Vrijblijvend contact opnemen

Sluiten
Live chat - Online