Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Hellevoetsluis

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Hellevoetsluis?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Hellevoetsluis.

Kosten aankoopmakelaar Hellevoetsluis

De kosten van een aankoopmakelaar in Hellevoetsluis bestaan uit twee delen:

 • Een vast laag tarief van € 1.995,- voor de aankoopbegeleiding
 • Een variabel tarief dat je alleen betaalt als Libero Aankoop jouw woning onder de vraagprijs aankoopt.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wanneer je een droomwoning vindt in Hellevoetsluis, dan heb je in vele gevallen te maken met een populaire woning. Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Tevens helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige keuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat wanneer je kans wil maken op een woning in Hellevoetsluis, snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. Zo weet je zeker dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop niet te laat bent!

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Hellevoetsluis

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Hellevoetsluis. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Hellevoetsluis
 • Foto van een aangekochte woning (Smithilseweg, Hellevoetsluis) Smithilseweg, Hellevoetsluis Vraagprijs € 725.000 Verkoopprijs € 685.000 Verschil € 40.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kraaienest, Hellevoetsluis) Kraaienest, Hellevoetsluis Vraagprijs € 184.500 Verkoopprijs € 177.500 Verschil € 7.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Sering, Hellevoetsluis) Sering, Hellevoetsluis Vraagprijs € 184.500 Verkoopprijs € 175.000 Verschil € 9.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Moriaanseweg West, Hellevoetsluis) Moriaanseweg West, Hellevoetsluis Vraagprijs € 155.000 Verkoopprijs € 155.000
 • Foto van een aangekochte woning (Slop, Hellevoetsluis) Slop, Hellevoetsluis Vraagprijs € 265.000 Verkoopprijs € 260.000 Verschil € 5.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Bilderdijkhof, Hellevoetsluis) Bilderdijkhof, Hellevoetsluis Vraagprijs € 210.000 Verkoopprijs € 207.000 Verschil € 3.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Hellevoetsluis? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Hellevoetsluis.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

morgen vanaf 07:30

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 632 beoordelingen