Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Heiloo

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Heiloo nodig?

Wist je dat de naam Heiloo is afgeleid van de woorden heilige hoogte? Deze naam is niet zomaar gekozen. De 'Witte Kerk' ligt namelijk op een kleine duin. Heb je jouw droomwoning gevonden in Heiloo? Schakel dan nu Libero Aannkoop in, dan weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor jouw droomwoning.

 

De kosten voor Libero Aankoop in Heiloo

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Vrijblijvend contact opnemen

Onze werkwijze

Wanneer je Libero Aankoop in Heiloo inschakelt, doorlopen wij samen met jou de volgende stappen:

  1. Wij voeren eerst een aankoopscan uit. Hierna geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je af wilt zien van onze service;
  2. Mogen wij onze werkzaamheden voortzetten? Dan zetten wij indien gewenst twee specialisten voor je in. Dit zijn een bouwkundig specialist en een erkend taxateur uit (de omgeving van) Heiloo;
  3. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap die wij nemen;
  4. Onze service stopt niet als wij de bodemprijs van de woning in Heiloo hebben bereikt. Wij helpen je ook bij de controle van de koopakte en wij begeleiden je naar de notaris. Je geniet van de meest complete service!

Ook de bodemprijs betalen voor jouw droomwoning in Heiloo? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 630 beoordelingen