Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Heeze-Leende

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Heeze-Leende?

De gemeente Heeze-Leende staat bekend om zijn 'Brabantsedag'. Dit culturele festival is gecombineerd met een cultuurhistorische optocht en trekt negen dagen rond. Wil je wonen in deze gemeente en heb je de woning van jouw dromen gevonden? Dan wordt het tijd om Libero Aankoop in te schakelen.

 

De meeste complete service in Heeze-Leende

Als grootste aankoopmakelaar in Nederland bieden wij je de meest complete service. Je profiteert daarbij van vele voordelen:

Onze werkwijze

  1. Wanneer je een woning in Heeze-Leende hebt gevonden, schakel je ons in. Wij voeren dan een gratis aankoopscan voor je uit;
  2. Na de aankoopscan geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je toch afziet van onze service;
  3. Als wij onze werkzaamheden door mogen zetten schakelen wij twee specialisten voor je in. Een erkend taxateur en een bouwkundig specialist;
  4. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van iedere stap;
  5. Onze werkzaamheden stoppen niet na succesvolle onderhandelingen. Wij controleren voor jou ook de koopakte en begeleiden je naar de notaris.

Het tarief voor de aankoopmakelaar in Heeze-Leende

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 620 beoordelingen