Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Heemskerk

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Heemskerk nodig?

Heb je een woning op het oog in de gemeente Heemskerk? Dan wordt het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. Wij weten de laagste prijs voor jouw droomwoning in Heemskerk te achterhalen. 

De kosten voor Libero Aankoop in Heemskerk

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.Onze werkwijze in Heemskerk

Wanneer je Libero Aankoop in Heemskerk inschakelt doorlopen wij samen met je de volgende stappen:

  1. Wij voeren eerst een aankoopscan uit, hierna geef je aan of wij onze werkzaamheden door kunnen zetten of dat je af wilt zien van onze service;
  2. Mogen wij onze werkzaamheden voortzetten? Dan zetten wij twee specialisten voor je in. Dit zijn een bouwkundig specialist en een erkend taxateur uit (de omgeving van) Heemskerk.
  3. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap die wij nemen.
  4. Onze service stopt niet als wij de bodemprijs van de woning in Heemskerk hebben bereikt. Wij helpen je ook bij de controle van de koopakte en wij begeleiden je naar de notaris. Je geniet van de meest complete service!


Koop jouw droomwoning ook voor de bodemprijs, schakel Libero Aankoop in! Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 630 beoordelingen