Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Hardenberg

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Hardenberg?

Vroeger ging er in Hardenberg een zogenaamde Klepperman rond. Deze klepperman was een soort nachtwacht. Hardenberg (Klepperstad) dankt dan ook haar bijnaam aan deze nachtwacht.

Heb je een woning op het oog in het prachtige Hardenberg? Dan volgt er een spannende tijd waarin onderhandelingen over de prijs gevoerd moeten worden. Libero Aankoop staat je daar graag in bij! 

Waarom Libero Aankoop?

Libero Aankoop biedt je vele voordelen:

Libero Aankoop in Hardenberg

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt, worden de volgende stappen doorlopen:

  1. Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar. Dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
  2. Daarna voeren wij een aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
  3. Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige uit (de omgeving van) Hardenberg in. Deze bouwkundige doorloopt samen met je de woning voor een mondelinge meeloopkeuring.
  4. Na de bouwkundige meeloopkeuring zal een erkend taxateur uit (de omgeving van) Hardenberg worden ingeschakeld. Deze zal een taxatierapport voor je opstellen. Het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
  5. Daarna zullen wij het koopcontract voor je controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht.

Wil je voor jouw droomwoning in Hardenberg ook niet meer betalen dan de absolute bodemprijs? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Vrijblijvend advies aanvragen

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 630 beoordelingen