Succesvol een huis kopen in Hardenberg?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Het gaat echt gebeuren: Libero Aankoop in het theater

Donderdag 3 oktober om 20.00 uur staan wij als eerste aankoopmakelaar ooit in het theater.

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Hardenberg?

Vroeger ging er in Hardenberg een zogenaamde Klepperman rond. Deze klepperman was een soort nachtwacht. Hardenberg (Klepperstad) dankt dan ook haar bijnaam aan deze nachtwacht.

Heb je een woning op het oog in het prachtige Hardenberg? Dan volgt er een spannende tijd waarin onderhandelingen over de prijs gevoerd moeten worden. Libero Aankoop staat je daar graag in bij! 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video

Waarom Libero Aankoop?

Libero Aankoop biedt je vele voordelen:

Libero Aankoop in Hardenberg

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt, worden de volgende stappen doorlopen:

 1. Er wordt direct contact gezocht met de verkopend makelaar. Dit om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat;
 2. Daarna voeren wij een gratis aankoopscan uit. Zie je na de aankoopscan af van onze service? Dan betaal je ons uiteraard niets;
 3. Wil je dat wij onze werkzaamheden voort zetten, dan schakelen wij een bouwkundige uit (de omgeving van) Hardenberg in. Deze bouwkundige doorloopt samen met je de woning voor een mondelinge meeloopkeuring.
 4. Na de bouwkundige meeloopkeuring zal een erkend taxateur uit (de omgeving van) Hardenberg worden ingeschakeld. Deze zal een taxatierapport voor je opstellen. Het rapport heb je nodig om een hypotheek te krijgen;
 5. Daarna zullen wij het koopcontract voor je controleren en begeleiden wij je naar de notaris, tot aan de sleuteloverdracht.

Wil je voor jouw droomwoning in Hardenberg ook niet meer betalen dan de absolute bodemprijs? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Vrijblijvend advies aanvragen

Sluiten
Live chat - Online