Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Gennep

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

  • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
  • Geen akkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar in Gennep nodig?

Gennep heeft een interessant verleden. In de historische kern herinneren nog veel gebouwen aan de vroegere tijden. Overweeg je een woning te kopen in deze prachtige gemeente? Schakel dan Libero Aankoop in, dan weet je zeker dat je de absolute bodemprijs betaalt!

 

Aankoopmakelaar op basis van no cure, no pay in Gennep

Heb je een woning op het oog in de oudste stad van Nederland en zoek je daarvoor geschikte begeleiding? Wij bieden je volledige begeleiding.

Begeleiding van begin tot eind

  • Je ontvangt van ons een aankoopscan. Na deze scan kun je besluiten of je de aankoop wilt doorzetten of wilt annuleren;
  • Wanneer je besluit de aankoop door te zetten schakelen wij voor jou twee specialisten in, een bouwkundig specialist en een taxateur;
  • Bij succes controleren wij voor jou de koopakte, begeleiden wij je naar de notaris en controleren de offerte hiervan.

Tarief makelaar Gennep

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Gebruik maken van onze complete service of heb je nog vragen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan binnen een dag contact met je op. 

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 630 beoordelingen