Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Enschede

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Enschede?

Enschede was vroeger het belangrijkste centrum van textielproductie in Nederland. Hoewel de textielindustrie nu niet meer zo belangrijk is, is het wel goed denkbaar dat je binnenkort jouw wasjes in Enschede draait.

Aankoopmakelaar in Enschede gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Enschede nodig? Op het moment dat jij een woning in Enschede op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Enschede, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Enschede is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Wanneer je Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van jouw droomwoning geniet je van de volgende voordelen:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen;
 • De juridische controle van de koopakte worden voor je gedaan;
 • De grootste aankoopmakelaar van Nederland.

Aangekochte woningen in Enschede

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Enschede. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Enschede
 • Foto van een aangekochte woning (Park de Kotten, Enschede) Park de Kotten, Enschede Vraagprijs € 165.500 Verkoopprijs € 175.000
 • Foto van een aangekochte woning (Franklinplein, Enschede) Franklinplein, Enschede Vraagprijs € 300.000 Verkoopprijs € 297.500 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Veldkampstraat, Enschede) Veldkampstraat, Enschede Vraagprijs € 259.000 Verkoopprijs € 235.000 Verschil € 24.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 9% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kuipersdijk, Enschede) Kuipersdijk, Enschede Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 192.500 Verschil € 32.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 14% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Hofstedeweg, Enschede) Hofstedeweg, Enschede Vraagprijs € 207.000 Verkoopprijs € 204.000 Verschil € 3.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Aert de Gelderstraat, Enschede) Aert de Gelderstraat, Enschede Vraagprijs € 179.000 Verkoopprijs € 179.000

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Enschede

Niemand wil teveel betalen voor een woning en dat hoeft ook niet! Om de bodemprijs van jouw droomwoning in Enschede te bereiken, doorlopen wij samen met jou de volgende zes stappen:

1. Direct contact met de verkopend makelaar,

2. Gratis aankoopscan door jouw aankoopmakelaar,

3. Bouwkundige meeloopkeuring en taxatie inbegrepen;

4. Juridische controle van de koopakte en advies ten aanzien van notaris;

5. Controle van het koopcontract;

6. Beoordeling van de offerte van de notaris.

Wij zijn enkel aankoopmakelaar en hebben geen dubbele belangen. Dit is dan ook de reden dat wij voor jou tot de absolute bodemprijs kunnen onderhandelen. Wij hoeven op een later moment namelijk geen woning te verkopen aan de verkopend makelaar. Wij houden van een transparante en eerlijke dienst en daarom worden wij beloond voor het behaalde resultaat. Ons all-in tarief bedraagt € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Enschede.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Enschede? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Enschede.


Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen