Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Ede

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 460 andere woningkopers voor afgelopen augustus.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Ede?

Wonen in de gemeente Ede betekent wonen bij de rust van de natuur, maar ook genieten van een aangenaam stadsleven. In Ede vind je de perfecte combinatie van dynamiek en rust, stad en dorp. Wil je wonen in Ede en heb je al een woning op het oog? Dan begint de tijd van onderhandelingen. Libero Aankoop doet dat graag voor jou!

Aankoopmakelaar in Ede gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Ede nodig? Op het moment dat jij een woning in Ede op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Ede, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Ede is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Ede

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Ede. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Ede
 • Foto van een aangekochte woning (Schumansingel, Ede) Schumansingel, Ede Vraagprijs € 249.000 Verkoopprijs € 265.500
 • Foto van een aangekochte woning (Kraatsweg, Ede) Kraatsweg, Ede Vraagprijs € 395.000 Verkoopprijs € 403.500
 • Foto van een aangekochte woning (Zassenkamp, Bennekom) Zassenkamp, Bennekom Vraagprijs € 895.000 Verkoopprijs € 885.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 1% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Ermerzand, Ede) Ermerzand, Ede Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 277.550
 • Foto van een aangekochte woning (Vuursteenberg, Ede) Vuursteenberg, Ede Vraagprijs € 425.000 Verkoopprijs € 423.000 Verschil € 2.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 0% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Sartrestate, Ede) Sartrestate, Ede Vraagprijs € 275.000 Verkoopprijs € 274.000 Verschil € 1.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 0% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Ede

Wanneer je een woning hebt gevonden in Ede is het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. Wij starten met een gratis aankoopscan. Bevalt het resultaat en komen we tot een prijsakkoord, dan schakelen we een bouwkundige en taxateur voor je in. Omdat wij als geen ander weten dat een koopakte vol staat met kleine lettertjes en we niets aan het toeval over willen laten, controleren wij ook de koopakte. Zo kan jij met een gerust hart een handtekening zetten onder de akte. Wil jij niets liever dan een woning kopen in Ede voor de beste prijs? Dan staan wij graag voor je klaar. Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Ede.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Ede? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Ede.

De bodemprijs betalen voor jouw droomwoning in Ede? Schakel ons dan direct in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 624 beoordelingen