Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Dordrecht

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Succesvol een huis kopen met een aankoopmakelaar in Dordrecht?

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Dordrecht? Bij Dordrecht komen drie rivieren samen: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit drierivierenpunt is het drukstbevaren punt in Europa.

Aankoopmakelaar in Dordrecht gezocht?

Snel een aankoopmakelaar in Dordrecht nodig? Op het moment dat jij een woning in Dordrecht op het oog hebt, moet je snel handelen. Libero Aankoop is aankoopmakelaar in Dordrecht, dus weet precies hoe je om moet gaan met dit soort stressvolle situaties. Binnen een dag een bod doen op een woning in Dordrecht is voor ons niet vreemd. Libero Aankoop staat als aankoopmakelaar aan jouw kant en onderhandelt de beste prijs voor jou.

Onze aankoopmakelaar werkwijze

Verkopend makelaars werken graag samen met een aankoopmakelaar. Hierdoor creëer je dus vanzelf een grotere gunfactor. Door het inschakelen van Libero Aankoop geniet je nog van meer voordelen, namelijk:

 • Gratis aankoopscan;
 • No cure, no pay. Geen prijsakkoord, geen kosten;
 • Snel handelen doordat we ook in de avonden en weekenden bereikbaar zijn;
 • Enkel aankoopmakelaar, geen dubbele belangen;
 • De bouwkundige meeloopkeuring en taxatie zijn inbegrepen.

Aangekochte woningen in Dordrecht

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Dordrecht. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Dordrecht
 • Foto van een aangekochte woning (Toutenburg, Dordrecht) Toutenburg, Dordrecht Vraagprijs € 259.500 Verkoopprijs € 268.000
 • Foto van een aangekochte woning (Leerparkpromenade, Dordrecht) Leerparkpromenade, Dordrecht Vraagprijs € 214.000 Verkoopprijs € 214.000
 • Foto van een aangekochte woning (Houweningestraat, Dordrecht) Houweningestraat, Dordrecht Vraagprijs € 200.000 Verkoopprijs € 210.000
 • Foto van een aangekochte woning (Bosboom-Toussaintstraat, Dordrecht) Bosboom-Toussaintstraat, Dordrecht Vraagprijs € 125.000 Verkoopprijs € 121.000 Verschil € 4.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Diepenbrockweg, Dordrecht) Diepenbrockweg, Dordrecht Vraagprijs € 239.500 Verkoopprijs € 227.500 Verschil € 12.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Billitonstraat, Dordrecht) Billitonstraat, Dordrecht Vraagprijs € 139.500 Verkoopprijs € 135.000 Verschil € 4.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Kosten aankoopmakelaar Dordrecht

Wanneer je een woning hebt gevonden in Dordrecht is het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. Wij starten met een gratis aankoopscan. Bevalt het resultaat en komen we tot een prijsakkoord, dan schakelen we een bouwkundige en taxateur voor je in. Omdat wij als geen ander weten dat een koopakte vol staat met kleine lettertjes en we niets aan het toeval over willen laten, controleren wij ook de koopakte. Zo kan jij met een gerust hart een handtekening zetten onder de akte. Wil jij niets liever dan een woning kopen in Dordrecht voor de beste prijs? Dan staan wij graag voor je klaar. Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Dit is wat anderen vinden van Libero Aankoop

Veel woningkopers gingen jou al voor. Lees wat zij vonden van Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Dordrecht.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Dordrecht? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Dordrecht.

De bodemprijs betalen voor jouw droomwoning? Schakel dan Libero Aankoop Dordrecht in!

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen