Succesvol een huis kopen in Doesburg?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • Razendsnel handelen
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Doesburg?

Langs de Gelderse IJssel en de Oude IJssel ligt de hanzestad Doesburg. Door de strategische ligging is Doesburg lange tijd een belangrijke vestingstad geweest. Momenteel is Doesburg een toeristische trekpleister en beschikt de gemeente over vele voorzieningen. 

Heb je de woning van jouw dromen gevonden in Doesburg? Schakel dan Libero Aankoop in om de absolute bodemprijs te achterhalen. Dan betaal je nooit te veel! 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video
 

De meest complete service

Wanneer je ons in wilt schakelen, voeren wij eerst een gratis aankoopscan voor je uit. Aan de hand van deze scan brengen we een bod uit of starten we met de onderhandeling om uit te zoeken wat de absolute bodemprijs is. Wordt je bod geaccepteerd of bevalt de bodemprijs? Dan kunnen we de aankoop doorzetten. Is dit niet het geval dan kun je stoppen zonder dat wij kosten in rekening brengen voor het geleverde werk.
Zet je de aankoop door? Dan schakelen we een taxateur en een bouwkundig specialist voor je in en controleren we de koopakte en de offerte van de notaris. Vervolgens begeleiden we je naar de notaris, waar de aankoop van de woning definitief wordt gemaakt.

Vrijblijvend contact opnemen

De kosten voor Libero Aankoop in Doesburg

Wij vragen voor onze volledige service een vast tarief van €1248 + 10% bonus over het onderhandelingsresultaat (indien er onderhandelingsruimte aanwezig is). Om je de zekerheid te geven dat onze makelaar zijn uiterste best doet om de vraagprijs naar beneden te krijgen, maken wij gebruik van een prestatiebonus over het onderhandelingsresultaat. Deze bonus bedraagt 10% van het onderhandelingsresultaat.

Een voorbeeld:
Wanneer wij € 10.000 van de prijs afkrijgen, ontvangen wij € 1.000. De overige € 9.000 is voor jou!

Nooit te veel betalen voor jouw droomwoning in Doesburg? Schakel dan nu Libero Aankoop in!

Sluiten
Live chat - Online