Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Doesburg

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Doesburg?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kies je voor de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Doordat wij al vele aankopen hebben gerealiseerd, weten wij hoe de woningmarkt werkt. Deze kennis en expertise zetten wij ook graag in voor de aankoop van jouw woning in Doesburg.

Kosten aankoopmakelaar Doesburg

Wat kost een aankoopmakelaar in Doesburg? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Een droomhuis vinden in Doesburg is één. Eigenaar worden van die woning is in veel gevallen een heel ander verhaal. Vaak ben je niet de enige geïnteresseerde in de woning in Doesburg en moet je opboksen tegen vele andere liefhebbers. Dit vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op jouw droomwoning en niets aan het lot overlaten? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in Doesburg in. 

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Doesburg

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Doesburg. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Doesburg
 • Foto van een aangekochte woning (Julianastraat, Doesburg) Julianastraat, Doesburg Vraagprijs € 232.500 Verkoopprijs € 208.250 Verschil € 24.250 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 10% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Zanderskamp, Doesburg) Zanderskamp, Doesburg Vraagprijs € 175.000 Verkoopprijs € 182.250
 • Foto van een aangekochte woning (Hermaat, Doesburg) Hermaat, Doesburg Vraagprijs € 185.000 Verkoopprijs € 177.000 Verschil € 8.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Rietmaat, Doesburg) Rietmaat, Doesburg Vraagprijs € 379.500 Verkoopprijs € 290.000 Verschil € 89.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 24% onder de eerste vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Doesburg? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Doesburg.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

morgen vanaf 07:30

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 632 beoordelingen